Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Paź 2012 23:01 

Loty wykonywane przez Pegasus Airlines.
Sprzedaż do 30 X loty do końca grudnia.
http://www.flypgs.com/en/default.aspx

Sprawdzałem dostepność i od połowy listopada do końca roku praktycznie wszystkie środy, piątki i niedziele są dostępne w tej cenie 96,98 $ RT
Zaznaczam, że sam nie kupowałem bo akurat w tym terminie mam już bilety na Cypr. Ale przeszedłem cały proces rezerwacji aż do płatności i taka jest finalna cena do pobrania z karty.
W cenie biletu jest też od razu jeden bagaż nadawany do 20 kg.
Dla osób które wybierają się gdzieś dalej z bagażem korzystając z rożnych promocji Turkish'a
lub z południowo-wschodniej Polski oferta wydaje się ciekawa.
Z Przemyśla do Lwowa szybko i tanio można się dostać metodą już opisywana na forum ( bus do Medyki , piechotą przez granice i bus do Lwowa ) to jakieś kilka czy kilkanaście PLN.
 Profil Relacje PM off  

Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️ Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️
Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇 Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości