Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 11 Sty 2013 03:50 

zawsze mi sie myli nazwa tego sklepu :D
odnosnie jeszcze tego pociagu: sytuacja nie jest tak rozowa, bo co prawda z samolotu idziemy pieszo, ale to jest kawalek plus do tego kontrola paszportow wiec samolot musialby sporo wczesniej wyladowac zeby zdazyc na ten pociag...
 Profil Relacje PM off  

😎 Riwiera Adriatycka 🌊 Wycieczka do Cervii za 862 PLN 😎 Riwiera Adriatycka 🌊 Wycieczka do Cervii za 862 PLN
Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️ Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️
#22 PostWysłany: 20 Sty 2013 18:10 

Czy ktoś mógłby potwierdzić na dzień dzisiejszy cenę za bilet kolejowy? Bo jak zaczęłam sprawdzać godziny połączeń to pokazuje mi na 8 marca 2013 r 14,80
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 20 Sty 2013 21:06 

na trasie lotnisko-Glasgow bilet kosztuje 7,40 ale dla pasazerow jest znizka 50% wiez zaplacisz 3,70...innej opcji nie ma...
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 20 Sty 2013 23:38 

pamietaj, ze gdy planujesz dalsza podroz pociagiem to kup od razu bilet na cala trase(o ile bedziesz sie poruszac po SZKOCJI jej reginalnymi pociagami) bo wtedy za bilet na calej trasie zaplacisz polowe ceny...
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 21 Sty 2013 09:54 

Witajcie,

wróciłem z Prestwik..dziękuję za wszystkie podpowiedzi i wskazówki.Były wręcz idealne:) A terminal kolejowy jest faktycznie bardzo blisko. Trudno się zgubić:) I może 7 minut to mało, by tam dotrzeć, ale przy 10 minutach myślę, że udałoby się to-przy założeniu, że jesteśmy tylko z podręcznym a przy odprawie paszportowej jesteśmy jednym z pierwszych.

Zapraszam także na naszą stronkę: http://www.odkrywacswiat.pl . Zachęcam do pozostawianiu śladu w Księdze Gości: będzie nam bardzo miło i z chęcią odwiedzimy także Wasze strony:)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 31 Sty 2013 03:07 

d-kopaczewski napisał(a):
I może 7 minut to mało, by tam dotrzeć, ale przy 10 minutach myślę, że udałoby się to-przy założeniu, że jesteśmy tylko z podręcznym a przy odprawie paszportowej jesteśmy jednym z pierwszych.

ostatnio, jak tam bylem to czas dotarcia od momentu zatrzymania sie samolotu do stacji kolejowej wyniosl 10 minut :D ale siedzialem z przodu i bylem 3 osoba przy kontroli paszportowej tylko z bagazem podrecznym...ale generalnie spore ryzyko...
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 07 Cze 2013 15:43 

Z lotniska Prestwick sa super połączenia kolejowe, kursy do centrum Glasgow zaczynają się już od 5:00 rano... polecam, z kartą pokładową ma sie 50% zniżki!! warto o tym wspomnieć konduktorowi sprzedającemu bilet.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 10 Cze 2013 12:13 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 110 182
niebieski
arafat111 napisał(a):
musisz jeszcze zejsc na odpowiedni peron

a jaki peron? ktory nr?

#29 PostWysłany: 20 Lis 2013 19:06 

niebieski
Wie ktoś może czy lotnisko Prestwick jest otwarte w nocy? Bo nie mogę znaleźć tej informacji. Z góry dzięki za info.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 21 Sty 2014 15:51 

niebieski
Jeszcze odnośnie podróży za pół ceny.

Czy mogę kupić u konduktora od razu bilet powrotny do/z Edynburga? Na stronie ScotRail taki bilet jest tanszy, ale czy tez mozna go kupic w promocji 50%?
[color=#0000FF]
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 10 Mar 2014 11:47 

podbijam watek:

w tej chwili na koncowke kwietnia bilet Scotrail one-way z Prestwick Int. Airport do Aberdeen kosztuje 30.7 Funtow.

Jak mam zrobic zadzialanie tej promocji 50 % skoro jak bede kupowal bilet u konduktora to juz napewno nie bedzie kosztowal tyle, bo zawsze do Aberdeen bilety kolejowe sa tansze 3-4 tygodnie przed podroza, ale pozniej cena juz rosnie. Wiec czy to sie w ogole oplaca ? Czy lepiej wysiasc w glasgow central i potem jechac juz megabusem ?
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 03 Lip 2014 17:14 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
aktualna cena za bilet Prestwick - Edynburg - 8,75 funta, ze zniżka,
dlugość pobytu w Glasgow ograniczona tylko ważnościa biletu (tzn. do 24)

#33 PostWysłany: 10 Wrz 2015 21:57 

Witam wszystkich, czy ta promocja dalej obowiązuje jak lecimy liniami Wizz Air ?

1) jaka jest obecnie cena biletu kolejowego na trasie Lotnisko - Centrum Glasgow , bez zniżki i ze zniżką - o ile ta jest jeszcze honorowana

2) czy można zakupić bilet w Glasgow łączony na komunikacje autobusową + np kolejową wariant np 3 dniowy i 7 oraz jaka jest ewentualna cena

z góry dziękuję za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 10 Wrz 2015 22:17 
Awatar użytkownika

Loty: 626
Kilometry: 796 834
niebieski
@wierny62
WizzAir lata na główne lotnisko w Glasgow (GLA):
http://www.fly4free.pl/forum/lotnisko-glasgow-centrum,1273,71326

#35 PostWysłany: 11 Wrz 2015 03:15 

niebieski
pewnie wlasnie pytal o to lotnisko (GLA)

@wierny62: promocja juz dawno nie obowiazuje :D
pytanie nr 2 - moze wiecej szczegolow ?? :shock:
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 15 Lut 2017 13:01 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
Witam,

jestem świeżo po tripie "Szkockim"

1)Przechodzimy z exitu/lotniska i kierujemy sie na schody po prawej stronie (male lotnisko)
2) Nie pytajcie pani w informacji bo "blondyna" wie tyle co google.(mi mówila że pociągow niema tego dnia= a dokladnie pociągi byly , jeździly tylko byly roboty i jeden odcinek był remontowy-podstawili busa).

3) Wsiadamy do pociągu...podchodzi konduktor.
4)Konduktorowi wspominamy o promocji "HALF PRICE TICKET"
5)pokazujemy karte pokladową/komórke z karta ...konduktos cos szczytal.
6) Kupujemy np: gotówka

ceny:(na teraz) -->sprawdzamy scotrail.co.uk (i od tego 50%)

Prestwick airport-Edingburgh 9,2F (przesiadka na dworzec, pare metrów dalej)
Prestwick airport-Glasgow 4F

No tak więc jak połaczyc promo HF Tickets+megabus. to dojazd do wiekszych miast szkockich -to tak 4-10F.

7)Podróz powrotna "patrz pkt5"!

Wrócilem 2dni temu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość