Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 15 Gru 2024 15:50 

platynowy
Jak nie to nie ma zniżki dla Brajanka? pozostaje lecieć narodowym.

Cytuj:

Planning holidays with kids?

Benefit from a 25% discount on the value of the fare, for travellers aged between 2 and 12 years.

https://www.lot.com/pl/en/explore/deals ... /discounts
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Azję: Hongkong i Hajnan w jednej podróży z Warszawy za 2957 PLN Odkryj Azję: Hongkong i Hajnan w jednej podróży z Warszawy za 2957 PLN
Wczasy w Omanie: 7 dni w 4* hotelu (z wyżywieniem) za 3630 PLN. Wylot z Warszawy Wczasy w Omanie: 7 dni w 4* hotelu (z wyżywieniem) za 3630 PLN. Wylot z Warszawy
#102 PostWysłany: 15 Gru 2024 18:45 

Garmond napisał(a):
12-sto latek nie jest małym brzdącem.
Takim jest dziecko poniżej 2 lat, siedzące na kolanach rodzica.
Niby tylko kilka lat różnicy, ale nie dla linii lotniczych.

Pisząc brzdąca miałem na myśli 3 latke, ale fakt dla linii sztuka jest sztuka i bez znaczenia czy 3 czy 12 lat. Niemniej myślałem, że płaci się jakąś mniejszą część, dzięki za rozwianie wątpliwości ;)
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 17 Gru 2024 17:24 
Awatar użytkownika

Kachna45 napisał(a):
Hej, lecimy w styczniu do Bangkoku z Krk. Zastanawia mnie fakt, iż w Sharjah mamy tylko 1h na przesiadkę do Bangkoku... ma ktoś z Was takie doświadczenie? Zdążymy? Czy skoro to przelot jedną linią to jest opcja że drugi samolot poczeka na swoich pasażerów???

Ja mam. Przez lekkie opóźnienie zostało jakieś 40-45 minut na przesiadkę. Wszystko odbyło się tak szybko, że jeszcze trzeba było czekać przy bramce. Po przylocie na lotnisku w Sharjah wystarczyło tylko wyjść z samolotu, wejść do środka do strefy tranzytowej i przejść przez szybką kontrolę bezpieczeństwa. Do kontroli bezpieczeństwa dopuszczają jedynie osoby, które mają wkrótce lot, więc nie było żadnych kolejek itd.
 Profil Relacje PM off
piwili uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości