Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Maj 2014 20:44 

Potrzebuje pilna informacje. I z gory dziekuje za wszelka pomoc.
Zabookowalem bilet Wawa-Mumbaj-Wawa.
Wpisalem poprawnie karte ktora nie ma limitu i niestety dostalem na koniec informacje o tym ze "Płatność kartą nie zakończyła się pomyślnie. Twoja rezerwacja nie została opłacona." oraz ze moge ja oplacic.
Nie ma inforamcji co jesli jej nie oplace.
Moje pytanie czy jesli jej nie oplace to nie pobiora mi nic z karty?
Pytam tez bo znalazlem lepszy terminowo lot - tez na ich stonie.
Jest informacja ze mam sie skontaktowac z ich centrum ale ono jest zamkniete (od 18), a rezerwacje mam zaplacic do 23:00.
 Profil Relacje PM off  

Wiosenny tydzień w 4* hotelu (z wyżywieniem) na Lanzarote za 2653 PLN. Wylot z Warszawy Wiosenny tydzień w 4* hotelu (z wyżywieniem) na Lanzarote za 2653 PLN. Wylot z Warszawy
Wiosenny city break w Batumi za 550 PLN. Loty z Warszawy i 3 noce w 5* hotelu Best Western Wiosenny city break w Batumi za 550 PLN. Loty z Warszawy i 3 noce w 5* hotelu Best Western
#2 PostWysłany: 09 Maj 2014 23:37 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 206 956
Cześć Magdo i Robercie:) Podzielcie się informacją, jak sytuacja się skończyła.
Domyślam się, że flipo.pl nie ściągnęło Wam kasy z karty, prawda?

#3 PostWysłany: 10 Maj 2014 14:09 
Moderator forum
Awatar użytkownika

W jaki sposób mieliby Ci pobrać coś z karty, skoro napisali, że nie mogą nic pobrać?!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości