Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Alicante Nocleg
#21 PostWysłany: 01 Maj 2023 22:42 

Loty: 63
Kilometry: 128 023
niebieski
trochę sam sobie odpowiem , i dla potomnych.
spałem w Benidormie, w zachodniej części spokojnej,( mieszkanie świeżo po remoncie) blok ma swoje lata, ale wszystko ok. mega właściciel , pozwolił się zameldować po 21 ( bez dopłaty ) a większość opcji miałą max meldunek do 21 albo chcieli extra $ a nasz samolot lądował o 2040.

jak ktoś będzie chciał, moge podać dane na priv.

Jeśli chodzi o bieganie, jest promenada i generalnie idzie zrobić traskę 12 km, nic szczególnego , z lekkim podbiegiem ale to wynikało raczej z miejsca w którym spaliśmy.

Alicante, pojechałem po bandzie tani nocleg w hostelu , ale za dużo nie potrzebowałem a byłw centrum blisko autobusu na lotnisko i głównych atrakcji, ale generalnie hostel jak to hostel dla wytrwałych podróżników, ale pieniądze śrubki bo niecałe 140 zł , Tu zeby pobiegać wymysliłem aby podjechac tramwajem i przebiec się wzdłuż plaży SAN JUAN
 Profil Relacje PM off  

Wakacyjna przygoda w kraju Drakuli 🧛‍♂️ City break w Bukareszcie za 712 PLN 🇷🇴 Wakacyjna przygoda w kraju Drakuli 🧛‍♂️ City break w Bukareszcie za 712 PLN 🇷🇴
Azjatycka odyseja 3w1 🇮🇩 Dżakarta, Bali i Lombok w jednej podróży za 3370 PLN 🏝️✈️ Azjatycka odyseja 3w1 🇮🇩 Dżakarta, Bali i Lombok w jednej podróży za 3370 PLN 🏝️✈️
 Temat postu: Re: Alicante Nocleg
#22 PostWysłany: 16 Lis 2023 09:00 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Podrzucam dobrą miejscówkę na rodzinny wyjazd lub ze znajomymi. Pod domem 2 sklepy spożywcze. Na plażę ok. 10 minut na nogach, tyle samo pod Castillo de Santa Bárbara.

https://www.booking.com/hotel/es/city-c ... ac.pl.html

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.
cekace uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości