Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Wrz 2014 14:15 

niebieski
Szkolne wakacje narzucają mi termin - lipiec lub sierpień 2015
Linie lotnicze ( i inne okoliczności) z grubsza lotnisko docelowe. Barcelona lub Malaga wchodziłyby w grę, jako miejsce lądowania w Hiszpanii.

Gdzie i kiedy powinny być tańsze noclegi? Gdzie taniej wynajmę auto? Gdzie są niższe ceny w piekarni, knajpce na obiad/kolację, tańsze leżaki na plaży, itp itd?
Póki co na celowniku mam np. Torremolinos. Blisko lotniska w Maladze, z dojazdem taxi, wydaje się ok również do wypadów na jakieś wycieczki za miasto...

Okolice Malagi czy okolice Barcelony? Lipiec czy sierpień? Główne kryterium to ceny (poza cenami przelotów). Z góry dziękuję za porady w stylu "im dalej od centrum tym taniej".

Majówka na Majorce za 1358 PLN. Loty z Wrocławia i 7 nocy w pensjonacie Majówka na Majorce za 1358 PLN. Loty z Wrocławia i 7 nocy w pensjonacie
City break w Kopenhadze za 544 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu City break w Kopenhadze za 544 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu
#2 PostWysłany: 17 Wrz 2014 14:35 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
torremolinos, marbella to taki hiszpanski sopot...
malaga będzie tańsza...no ale malaga a nie kurort zaraz obok!

ja wiem, że wszyscy się zachwycają andaluzją ale w lipcu i sierpniu panujący tam upal raczej nie wielu osobom przypadnie do gustu a nieco chłodniejszy klimat okolic barcelony lepiej się sprawdza w tych miesiącach.

#3 PostWysłany: 19 Wrz 2014 15:59 

niebieski
A czy możesz, albo ktoś inny, polecić jaką miejscowość wakacyjna w okolicach Barcelony, nie taki Sopot, może raczej coś jak.... Ustronie Morskie.... :)

W6 z sierpniu ma calkiem sympatyczne ceny... klamka zapadła.

Załączniki:
WAW-BCN VIII 2015.JPG
WAW-BCN VIII 2015.JPG [ 42.11 KiB | Obejrzany 1170 razy ]

#4 PostWysłany: 19 Wrz 2014 19:13 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 161 749
Jak Malaga to tylko w sierpniu i koniecznie FERIA
impreza na skalę krajową, wszyscy Hiszpanie się zjeżdżają, żeby przez kilka dni bawić się i spotykać ze znajomymi z innych rejonów
polecam!!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości