Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 622 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Barcelona hostel
#21 PostWysłany: 28 Maj 2011 07:46 

Spałem w Equity Point Centric na Passeig de Gracia. Największy plus to lokalizacja - zaraz obok stacji metra na Passeig de Gracia. Wi-fi dostępne w strefie "ogólnej" poza tym kilka komputerów, kuchnia. Ja spałem w 12-os dormie, łazienki na korytarzu. Generalnie ok, kilka mankamentów typu dodatkowo płatny ręcznik czy pościel. W sezonie nie najtaniej, bo łóżko we wspomnianym dormie to ok. 22e, ale zdarzają się "special offers" - mi się udało trafić za 8e za noc.

Polecam głównie ze względu na lokalizację.
 Profil Relacje PM off  

Sylwester w Gambii: bezpośrednie loty z 2 miast za 1999 PLN (z bagażem rejestrowanym) Sylwester w Gambii: bezpośrednie loty z 2 miast za 1999 PLN (z bagażem rejestrowanym)
Korfu na tygodniową wycieczkę za 807 PLN. Loty z Warszawy + noclegi niedaleko plaży Korfu na tygodniową wycieczkę za 807 PLN. Loty z Warszawy + noclegi niedaleko plaży
 Temat postu: Re: Barcelona hostel
#22 PostWysłany: 28 Maj 2011 10:19 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Bardzo polecam hostel InOut, świetne warunki mi. basen na powietrzu :), dobre ceny za łóżko na Wielkanoc płaciliśmy 14E, świetna obsługa.
http://www.inoutalberg.com/?
4-5 stacji metra od Placu Katalońskiego w praktyce max 15min. Dojazd w 1wszej strefie T-10
Hostel jest już na terenie Parku Narodowego, fantastyczne widoki, śniadanko na tarasie restauracji :)
Bardzo polecam

#23 PostWysłany: 10 Cze 2011 18:26 

Hej.Mamy do wynajęcia pokoje w Barcelonie.Mieszkanie znajduje się w spokojnej zielonej dzielnicy Nou Barris.Jest ono w pełni wyposażone, około 110m2,duży salon,dwie łazienki,dwa balkony,internet. Do wynajęcia są trzy pokoje dwuosobowe. Cena wynosi,w zależności od miesiąca, od 15 do 20 euro za dobę od osoby.Przy dłuższych pobytach oferujemy zniżki :)
W odległości 50 metrów od mieszkania znajduje sie stacja metra Llucmajor, jest to żółta linia metra L4 która jedzie bezpośrednio do centrum i na plaże. Dojazd do centrum(placa Catalunya, La Rambla) to tylko 15 minut a na plaże to około 25-30minut(Barceloneta, Ciutadella Via Olimpica). W nocy autobusy nocne, N6 i N1.
W bliskiej okolicy mieszkania znajdują sie markety(Lidl, Caprabo,Mercadona),bary, restauracje jak również warzywniak czy piekarnia. Wszystko pod nosem :)
Oprócz noclegów oferujemy pomoc w załatwieniu biletów na mecze, koncerty, transport z lotniska ....
Zainteresowanym udzielimy wszelkich niezbędnych informacji dotyczących tego pięknego miasta jakim jest Barcelona.
Wszelkie zapytania proszę kierować pod mój adres e-mail.
pozdrawiam

pawel.barcelona@wp.pl

p.s. Ogłoszenie jest aktualne w 2014

Załączniki:
foto.jpg
foto.jpg [ 58.27 KiB | Obejrzany 20943 razy ]

Ostatnio edytowany przez paweł81 21 Lut 2014 21:54, edytowano w sumie 15 razy
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 13 Cze 2011 09:56 

Korzystałyśmy z gościnności Pawła będąc z koleżankami (cztery dziewczyny) w Barcelonie. Mieszkanie jest naprawdę świetnie położone. Pokoiki są malutkie i skromne, ale za to czyściutka łazienka i doskonale wyposażona kuchnia; piekarnik, lodówka, ostre noże, patelnie garnki a nawet wok:)
Paweł zapewnił nam również hotelową białą pościel, ogromne miękkie ręczniki kąpielowe, a nawet zielone ręczniki na plażę. Dla podróżujących z bagażem podręcznym to duże udogodnienie.
Ponadto goście Pawła mogą liczyć na podpowiedzi jak się poruszać po Barcelonie, co zobaczyć, gdzie zjeść, dostaną mapki a w skrajnych przypadkach będzie Waszym przewodnikiem.
O poranku obudzi Was kanarek, który jest lokatorem i domaga się codziennie wystawienia klatki na balkon. Proszę go nie udusić, bo zdążyłyśmy się z nim zaprzyjaźnić:)
Serdecznie polecam noclegi u Pawła!
Paweł - raz jeszcze dziękujemy i przepraszamy za kieliszki i piekarnik:):):)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 13 Cze 2011 13:47 
Moderator forum

paweł81 napisał(a):
Cena wynosi 100euro od osoby za tydzień.
Wszelkie zapytania proszę kierowac pod mój adres e-mail.
Cześć!
jednak zapytam tu na forum , to zainteresowani beda mieli dostepne info , a Ty mniej odpisywania na maile-
mam wrazenie ze dla forumowiczow bylaby interesujaca formula platnosci za noc ,
czy dopuszczasz taka mozliwosc ?

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 13 Cze 2011 15:59 

Witam wszystkich!!!
100 euro za tydzień to wychodzi okolo 15 euro za dzień.
Nie każdy ma możliwość przyjechania na tydzień,z różnych powodów,więc oczywiście nie bedzie żadnego problemu z zarezerwowaniem pokoju na kilka dni albo na weekend.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 13 Cze 2011 20:44 

hej, wyslalem maila na wskazany adres, czekam na odp:)

Temat postu: Barcelona - Hotele
#28 PostWysłany: 24 Cze 2011 11:24 
Awatar użytkownika

Zamieszcze tutaj pare hoteli, w ktorych bylem w Barcelonie i sa godne polecenia.

Amrey Sant Pau Hotel
Sant Antoni Maria Claret 173,

hotel dosc tani, blisko Sagrada Familia ok 10min pieszo i Szpitala Sant Pau, ktory jest rowniez ciekawym miejsce do zobaczenia,
pokoje ladne i czyste.

Temat postu: Re: Barcelona - Hotele
#29 PostWysłany: 24 Cze 2011 11:46 
Awatar użytkownika

ME by Melia Barcelona

Diagonal / Pere IV, 272, Sant Martí,

hotel dosc drogi...ale z karta MAS z sieci Melia pojawiaja sie dosc dobre oferty (mi sie udalo 55% mniej z ceny bazowej czasem sa sniadana za free ect), hotel bardzo fajnie polozony, widoki super, niestety ceny w restauracji dalekie od normalnosci,Wifi dziala z przerwami,polecam jak jest na niego promo.

#30 PostWysłany: 27 Cze 2011 22:00 

Zastanawiam sie na ta oferta. Prosilbym osoby, ktore korzystaly juz z tego noclegu, o potwierdzenie czy bylo wszystko w porzadku. Zawsze jest to jakas dodatkowa forma uwiarygodnienia tej propozycji.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 27 Cze 2011 22:46 
Awatar użytkownika

A dodatkowe fotki + mapka z adresem zapewne sprawiłyby, że oferta byłaby jeszcze bardziej atrakcyjna :))

#32 PostWysłany: 01 Lip 2011 17:41 

Witam
Byliśmy w Barcelonie pod koniec czerwca. Mieszkaliśmy u Pawła przez tydzień. Mieszkanie w dobrej lokalizacji , blisko do metra , sklepu itp. Warunki super. Czyste pokoje , dobrze wyposażona kuchnia , internet do dyspozycji. Duży plus za nienaganny porządek.Z czystym sumieniem możemy polecić to mieszkanie.Dodatkowo sam gospodarz chętnie zawsze posłuży radą i pomocą.
Odnośnie Barcelony to na pewno nie można się tam nudzić , mnóstwo do zwiedzania ( kapitalna architektura itp.), świetnie działająca komunikacja miejska, piękne plaże za miastem w odległości zaledwie kilkunastu , kilkudziesięciu minut jazdy kolejką. Na pewno świetne miasto na wypad dla młodych ludzi.
Reasumując , nie ma co się zastanawiać , rezerwować u Pawła i jechać.
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 03 Lip 2011 00:06 

Witam
Mieszkanie znajduje się na ulicy Lorena 57-59 (08042 Barcelona)
Metro znajduje przy domu,stacja nazywa się LLUCMAJOR.
Jest to żółta linia metra która idzie wzdłuż plaży, nie ma więć potrzeby przesiadania się
a dojazd na plaze(Barceloneta,Ciudadela Vila Olimpica) to około 20-25 minut.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 03 Lip 2011 01:11 
Awatar użytkownika

bardzo polecam, super hotel szczegolnie gdy sie kupi ze znizka na expedia i wtedy wychodzi 74 $od dwójki. Jakość i free transfer z/do lotniska super. linia L72 z ronda obok zabiera na pl espana wiec barca stoi otworem

#35 PostWysłany: 03 Lip 2011 01:19 

A jaka jest cena jednostkowa tzn. za jeden dzień, cały tydzień tam nie wysiedzę, może z 3 dni. Wie ktoś?
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 03 Lip 2011 10:35 

niebieski
Józek napisał(a):
A jaka jest cena jednostkowa tzn. za jeden dzień, cały tydzień tam nie wysiedzę, może z 3 dni. Wie ktoś?

Józku czy czytanie Cię boli ? ;-) przejrzyj wątek uważnie jeszcze raz, a odpowiedź na Twoje pytanie już nie będzie Cię dręczyć :-)
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 31 Lip 2011 23:30 

Zasugerowalem sie opinia z forum dotyczaca noclegu w Sitges i skorzystalem.

Camping niedrogi (trudno mi bylo znalezc znacznie tanszy). Bylem teraz przez ok. 7 dni.

Plusy:
- Cena.
- Nie ma tloku (takze na plazach w Sitges); moglem wiec swobodnie poplywac na basenie na terenie campingu.
- Czyste miejsce (sprzataczki czyszcza lazienki przez caly dzien do 23 godziny non-stop).
- Na terenie campingu jest sklepik, w ktorym jest wszystko co potrzeba, choc ceny drozsze niz w miasteczku (mnie urzeklo piwko w lodowce, czego nie znalazlem w supermarketach w Sitges). Jest takze bar - mozna zjesc obiad.
- Do Barcelony kursuje autobus zatrzymujacy sie przy campingu lub pociag na Dworzec Glowny w Barcelonie.
- Samo Sitges ma swoj urok, jest duzo knajpek, sklepow; nie jest wcale b. male.

Minusy:
- Dojsie do plazy jest przez wiadukt nad torami kolejowymi. Dla mnie nie jest to problem, ale moze byc juz dla kogos z malutkim, niesamodzielnym dzieckiem, gdyz ta sama droga jezdza auta. Pociagi nie sa glosne i noca nie jezdza, wiec mnie nie przeszkadzaly bedac na campingu.
- Jest ze 2-3 km do centrum Sitges, ale co prawda mozna takze skorzystac z autobusu (ja tego nie robilem). W centrum Sitges sa niedrogie sklepy i dworzec kolejowy.

Ogolnie: Bylem zadowolony z campingu. Smialo moge go polecic.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 02 Sie 2011 17:47 

Witam wszystkich na forum!!!
Zalogowałem się tu jedynie po to, aby się wpisać odnośnie mego niedawnego pobytu w Barcelonie. Dorwaliśmy ze znajomymi tanie bilety i dosłownie na dwa dni przed wylotem wiedzieliśmy na pewno, że to będzie Barcelona. Szukałem różnych opcji na mieszkanie dla 5 osób, ale znalezienie czegoś w tak krótkim czasie i na tyle osób graniczyło z cudem, więc zabraliśmy śpiwory na wypadek plażowania ;)
Ofertę Pawła znalazłem właśnie na tym forum, od razu napisałem maila i tak jak się spodziewałem, dostałem odpowiedź, że raczej nic z tego - na tyle osób w ciągu dwóch dni? no way. Ale obiecał, że może coś pokombinuje, no i wykombinował !!!
Tak więc lepiej trafić ze znajomymi nie mogliśmy, a za taką niewygórowaną cenę nie opłaca się nawet spać na plaży.
P.S.
Obiecałem Pawłowi, że wstawię pozytywną opinię, ale nie będę się tu rozpisywał, bo i tak nie będę w stanie opowiedzieć wszystkiego. Jakby kogoś interesowały szczegóły, a nawet zdjęcia z podróży, to chętnie udzielę info na prv. W sieci znajdziecie mnie bez problemu pod nickiem <piotrniewie>
Pozdrawiam
i jeszcze raz dzięki Paweł :)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 02 Sie 2011 18:08 

Witam wszystkich...kilka dni temu miałam przyjemność spędzić najpiękniejsze wakacje w cudownej Barcelonie. Korzystałam z gościnności właśnie u Pawła. Jako że były to wakacje rodzinne (z 2,5 letnią córką), szukałam kogoś u kogo spędzimy nie tylko miło czas, ale i będzie też bezpiecznie. Od samego początku było wszystko super i do samego końca też tak zostało. Paweł odebrał nas w wyznaczonym miejscu, zna miasto doskonale więc podpowiedział co warto a czego nie zobaczyć. Tydzień minął szybko, Paweł jest uczciwym i przesympatycznym człowiekiem i polecam pobyt u niego każdemu!
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 17 Sie 2011 10:43 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 40 220
jak wyżej, szukam noclegu, 7 osób, 4 nowe, w październiku,
z góry dzięki za pomoc i wskazówki :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 622 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kaj0x oraz 9 gości