Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Sty 2016 00:54 

Witam wszystkich. Przejrzałem wątek o noclegach na Majorce ale nie znalazłem tam rozwiązania problemu.
Czy ktoś może polecić jakiś w miarę fajny hotel z opcją HB/ALL na Majorce, najchętniej okolice Palmy, Arenal. Mam zamiar sporo jeździć więc Arenal mnie nie przeraża :)
Kiedyś korzystałem z hotelu Mediodia w Arenal i był znośny ale chciałbym spróbować czegoś innego.
Obecnie myślę o dwóch poniżej ale opinie są dosyć skrajne :( Będę wdzięczny za wymianę doświadczeń.

http://www.booking.com/hotel/es/belgrav ... al;ucfs=1&

http://www.booking.com/hotel/es/luna-pa ... al;ucfs=1&
 Profil Relacje PM off  

Włochy mniej znane: Sycylia i Pantelleria lub Lampedusa w jednej podróży z Warszawy od 705 PLN Włochy mniej znane: Sycylia i Pantelleria lub Lampedusa w jednej podróży z Warszawy od 705 PLN
City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu
#2 PostWysłany: 12 Sty 2016 02:23 

złoty
Gdybyś jeszcze napisał kiedy się wybierasz i jaki budżet byłoby znacznie łatwiej, bo ceny hoteli w zależności od miesiąca bardzo się różnią.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Sty 2016 10:40 

22-29 maja. Jestem nastawiony na zwiedzanie więc na prawdę mam minimalne wymagania. Niestety problemem jest to, że potrzebuję pokój 2 i 3 osobowy a nie wszystkie hotele mają takie w ofercie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Sty 2016 11:37 

Loty: 12
Kilometry: 17 794
W 2013 nocowaliśmy w hotelu Roc Linda w Can Pastilla. Warunki były ok, jedzenie pyszne i urozmaicone. Dla nas plusem było położenie blisko lotniska, na które szliśmy pieszo ;)
http://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580295-d4358652-Reviews-Hotel_Roc_Linda-Can_Pastilla_Majorca_Balearic_Islands.html
 Profil Relacje PM off
karol3wr lubi ten post.
karol3wr uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 12 Sty 2016 12:20 

srebrny
Polecam hotel HSM Reina del Mar w Arenal -bardzo dobre jedzenie,wszystkie pokoje z balkonem,ok.100m Eroski,200m Mercadona.Mają pokoje 2 i 3 osobowe.Byłem już dwukrotnie przy powrotach z dalszych części Majorki na trzy noclegi/minimum noclegów z różnych serwisów,ze strony hotelowej chyba 5.Od Mediodi jakieś 300m do góry i w prawo.Tam tez spałem w tym roku 1 noc /okno to był przewód kominowy i mało smaczne jedzenie.
 Profil Relacje PM off
karol3wr lubi ten post.

#6 PostWysłany: 13 Sty 2016 23:18 

Ja mogę polecić hotel Gracia w El Arenal. Dobry hotel za przyzwoite pieniądze. Jedzenie dobre, hotel blisko plaży. Miła i pomocna obsługa. Co do miejscowości to raczej imprezowa, za to z ładną plażą. Przyjemniej niż np. w Can Pastilla. Tylko z tego co zauważyłem to przy hotelach jest ciężko z parkingiem. Nie za bardzo jest gdzie zostawić auto.
 Profil Relacje PM off
karol3wr lubi ten post.

#7 PostWysłany: 14 Sty 2016 22:50 

Dzięki za opinie. Rozważę wszystkie propozycje bo do maja jeszcze chwila i na pewno zdam relacje a gdyby jeszcze ktoś chciał się podzielić opiniami to zapraszam.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Sty 2016 23:28 

Ja mogę również śmiało polecić z HB HSM Reina del Mar w Arenal - super jedzenie, przestronne pokoje, i co najważniejsze spoko obsługa, wszystko idzie załatwić a lokalizacja pod parkowanie samochodu, czy właśnie EROSKI jest super. Oprócz tego nie należy zapominać, że obok hotelu w każdy czwartek rozkładany jest targ, który zastawia wszystkie boczne uliczki - pamiętajcie o tym parkując tam samochód ;)

W ubiegłym roku byłem jeszcze w El Arenal w hotelu Caribbean Bay Hotel jest zaraz poniżej Reiny, bdb standard, lepszy niz Reina. Nalezy polowac u nich lokalnie na stronie - są znacznie lepsze oferty niż przez pośredników ( chyba, że mamy kupon ). Dojazd do tego hotelu z lotniska Taxi 18E

W przypadku pytań pisz ;)
 Profil Relacje PM off
karol3wr lubi ten post.

#9 PostWysłany: 15 Sty 2016 00:46 

Ja 4 lata temu byłam w hotelu Helios 3* w Can Pastilla (http://www.booking.com/hotel/es/heliosm ... al;ucfs=1& ).
Kilka kroków do plaży i promenady z restauracjami, barami i wypożyczalniami samochodów czy rowerów, dobre jedzenie, czyste pokoje. Świetna baza wypadowa do zwiedzania, zaledwie 7km od Palmy.
Najniższe ceny na booking.com albo bezpośrednio na stronie hotelu, bo zdarzają im się promocje.

W razie pytań śmiało pisz :)
 Profil Relacje PM off
karol3wr lubi ten post.

#10 PostWysłany: 15 Sty 2016 20:24 

effecto napisał(a):
W ubiegłym roku byłem jeszcze w El Arenal w hotelu Caribbean Bay Hotel jest zaraz poniżej Reiny, bdb standard, lepszy niz Reina. Nalezy polowac u nich lokalnie na stronie - są znacznie lepsze oferty niż przez pośredników ( chyba, że mamy kupon ). Dojazd do tego hotelu z lotniska Taxi 18E

Dojazd z lotniska autobusem miejskim linia 21 cena to 3 Euro:)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 21 Sty 2016 20:57 

marcello napisał(a):
effecto napisał(a):

Dojazd z lotniska autobusem miejskim linia 21 cena to 3 Euro:)

Racja, my akurat byliśmy w 4 osoby więc w jedną i drugą stronę na "wygodnickiego" :) Nie mniej porannym 21 nie dojedziesz na wylot o 6 z tego co pamiętam...
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 26 Sty 2016 11:18 

Loty: 40
Kilometry: 104 012
Szukam noclegów w HB najlepiej właśnie w okolicy playa de palma termin 18-27.06.2016 - zarezerwowałam wstępnie z możliwością odwołania Reina del Mar dla 12 osób na 9 dni, ale przerażają mnie opinie ... piszecie że jest ok, nam głównie chodzi o czystość i znośne jedzenie - oby nikt się nie zatruł... jeśli możecie coś więcej napisać o tym hotelu byłoby super.
Ja nocowałam 3 lata temu w październiku w Roc LEo, jedną noc przed odlotem i w sumie nie miałam zastrzeżeń poza tym, że pokój był od strony ulicy i hałas dość spory, ale wstawaliśmy o 4 rano, więc nie przeszkadzało nam to wcale... jedzenie było super, ale kolejka do restauracji i swoje trzeba było odstać, cena wtedy około 42 euro za pokój z HB.
Dwa lata temu z niemieckiego biura w kwietniu tydzień w Dunas Blancas za 250 Eur z HB i przelotem. Hotel fajny, jedzenie super, ale teraz jak patrzę na ceny to masakra jakaś...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości