Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Wrz 2014 08:41 

Z okazji osiągnięcia poziomu 30 000 fanów na facebooku. Bobby Burger przeprowadzi dziś promocje -50% na zestawy combo w godzinach od 15 do 18 we wszystkich ich lokalach. Większość jest w Warszawie, jeden jest w Krakowie. Szczegóły oferty można uzyskać na ich profilu na facebooku.
 Profil Relacje PM off  

Bezpośrednio i w supercenie do Tajlandii 🔥 Bilety do Bangkoku z Londynu (tani dolot!) za 1478 PLN ✈ Bezpośrednio i w supercenie do Tajlandii 🔥 Bilety do Bangkoku z Londynu (tani dolot!) za 1478 PLN ✈
Egzotyczna wyspa w znakomitej cenie 🔥 Mauritius z hotelem kilka kroków od plaży za 2521 PLN 😎 Egzotyczna wyspa w znakomitej cenie 🔥 Mauritius z hotelem kilka kroków od plaży za 2521 PLN 😎
#2 PostWysłany: 02 Wrz 2014 15:40 
Awatar użytkownika

srebrny
wielkie dzięki
w końcu ich odwiedziłem i jestem zadowolony

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Wrz 2014 15:45 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Może i ja sobie zjem (mają budę na Woronicza, czyli koło mojej noclegowni), bo jakoś jeszcze modzie nie uległem (suszi też jeszcze nigdy nie jadłem) i nie wiem, o co to chodzi, że wszyscy na te burgery gnają - spróbuję, może też zacznę się zajadać.. :D
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Wrz 2014 16:15 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
czy możesz skopiować opis promocji z fb?

#5 PostWysłany: 02 Wrz 2014 16:21 

Loty: 469
Kilometry: 1 042 297
srebrny
➔ w godzinach 15:00-18:00 zestawy Combo 50% off *

➔ WARSZAWA: Żurawia, Woronicza, Gandhi, Zwycięzców, Emilii Plater, Grójecka, Koszykowa, Nowy Świat
➔ KRAKÓW: Pawia, Św. Tomasza

Mamy to! 30.000 fanów zobowiązuje, dlatego zapraszamy Was na wspólne celebrowanie do naszych lokali!

* promocja ważna po okazaniu kuponu-oferty ściągniętego z Facebooka Bobby Burger (strona główna po lewej stronie) i nie dotyczy Burger Miesiąca Combo

#6 PostWysłany: 02 Wrz 2014 19:18 
Awatar użytkownika

srebrny
nie przejmuj się ,przeciętny Japończyk tez bigosu nie jadł

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: d-t-x oraz 11 gości