Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Wrz 2012 16:50 

Mam nastepujacy problem - nie moge zaplacic debetowka z alior synca za bilety w easyjecie.
Po wybraniu odpowiedniego rodzaju karty i zaakceptowaniu transakcji dostaję komunikat "Sprawdź poprawność wprowadzonych danych. Podany typ karty (np. Mastercard, Visa) nie zgadza się z podanym numerem karty. Sprawdź, czy zaznaczony typ karty jest poprawny." Inni maja tak samo - http://www.finanse.egospodarka.pl/grupy ... 985,8.html

Ta karta chcialem placic, bo dostaje sie 5% zwrotu przy platnosciach internetowych, a ze biletow jest za 2 tys zl to 100zl byloby do przodu. W zwiazku z tym, ze na szybkie rozwiazanie problemu sie nie zanosi chcialem Was spytac czy jest jakis serwis posredniczacy, ktory nie nalicza oplat dodatkowych przy kupowaniu biletow easyjetu.
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#2 PostWysłany: 09 Wrz 2012 17:41 

platynowy
Zapłacisz Synciem w Easyjet, ale wybierając kartę kredytową Mastercard (i tym samym płacąc wyższy haracz). Karta nie jest widziana w wielu miejscach w internecie jako debetowa.

#3 PostWysłany: 09 Wrz 2012 18:30 

Loty: 260
Kilometry: 386 105
musze cie zmartwic co do 5% zwrotu. Ostatnio kupowalem na neo24 oczywiscie wybralem platnosc karta myslac ze otrzymac 5 % zwrotu a tu kicha... po porstu gdybym wybral place z aliorsync to wttedy mialbym zwrot. zatem sciemniaja i tyle.
Dla mnie w ogole konto jest beznadziejne, i nikomu bym jego nie polecil.

#4 PostWysłany: 09 Wrz 2012 18:44 

Ostatecznie zaplacilem z mbanku. Mucha, Przy zaznaczaniu jej jako kredytowej tez nie przechodzila...
One3, zalozylem te konto tylko dla tego, ze dawali 50zl za jego otwarcie. Ale tak poza tym ma pare przydatnych rzeczy.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Wrz 2012 19:53 
Awatar użytkownika

niebieski
one3 napisał(a):
musze cie zmartwic co do 5% zwrotu. Ostatnio kupowalem na neo24 oczywiscie wybralem platnosc karta myslac ze otrzymac 5 % zwrotu a tu kicha... po porstu gdybym wybral place z aliorsync to wttedy mialbym zwrot. zatem sciemniaja i tyle.

bez przesady. System bankowosci działa jak działa (albo nie działa :D) ale jednak płacąc w necie w wielu przypadkach dostaje sie te 5%, wiec zawsze pare złotych miesiecznie na plus. Inne banki (w zdecydowanej wiekszosci) tego nie daja.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Wrz 2012 21:31 

niebieski
one3 napisał(a):

Jezeli transakcja nie ma MCC 8999 to pisz reklamacje, czasami sie zdarza,ze nie nalicza. Trzeba pilnowac.

Co do tematu, to mialem podobny problem na stronie premierinn.com, nie przepuszczal karty w zaden sposob. Wiec zdarza sie.

PS.
Ja dostalem 88zl zwrotu drugi juz miesiac, wiec nie narzekam. Jezeli rozlicza mi zakup biletu (na Qatar Air) to bedzie to najlepsze konto na rynku wg. mnie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości