Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 21 Maj 2015 12:41 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Nowy kod "wybory" daje 35 zł zniżki przy płatności przez aplikację. Działa także dla obecnych użytkowników. Teoretycznie jest na dojazd na wybory, ale w aplikacji jest napisane, że ważny do 24.05.2015, więc może działa już teraz?

Edit:
MyTaxi na fejsie potwierdza, że kod działa już teraz do niedzieli.

Ostatnio edytowany przez korpus, 21 Maj 2015 13:28, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
Revan_ lubi ten post.

W stronę słońca ☀️ Fuerteventura, all inclusive w 4* hotelu z widokiem na ocean za 2949 PLN 🍹 W stronę słońca ☀️ Fuerteventura, all inclusive w 4* hotelu z widokiem na ocean za 2949 PLN 🍹
Kiedyś latało się od nich po całej Europie za 5 euro, dziś notują spadki. Czy Berlin to wciąż stolica tanich lotów? Kiedyś latało się od nich po całej Europie za 5 euro, dziś notują spadki. Czy Berlin to wciąż stolica tanich lotów?
#102 PostWysłany: 21 Maj 2015 12:52 

Już ja serdecznie dziękuję za tą aplikacje. Spróbowałem raz i był to pierwszy i ostatni nie dało rady zapłacić przez aplikacje i wykorzystać środków z polecenia i musiałem płacić gotówką...

#103 PostWysłany: 21 Maj 2015 13:28 
Awatar użytkownika

A ja korzystałem kilkukrotnie, działało i też dziękuję za aplikację, a szczególnie za darmowe przejazdy :)

#104 PostWysłany: 22 Maj 2015 07:29 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Promocja - 50% przedłużona do końca maja :)

"Zamów mytaxi i zapłać połowę za każdy kurs do 31 maja.

Wszystkie szczegóły dotyczące naszej promocji można znaleźć na www.mytaxi.com/50"
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 23 Maj 2015 02:16 

Shcott napisał(a):
Już ja serdecznie dziękuję za tą aplikacje. Spróbowałem raz i był to pierwszy i ostatni nie dało rady zapłacić przez aplikacje i wykorzystać środków z polecenia i musiałem płacić gotówką...
Napisz do nich :) Powiedz że coś nie poszło z tym. Sprawdzą i oddadzą Ci kase. Ja tak zrobiłem.

@up up. Czyli co z tym kodem wybory że można jechać nawet w sobotę w inne miejsce? Albo jak będzie weryfikowalo czy wpisany adres to miejsce do głosowania? :) hehe. Dziwne.

Heh nieżle ściągneli pomysł od Ubera

#106 PostWysłany: 23 Maj 2015 03:02 
Awatar użytkownika

Ja już dzisiaj pojechałem na "wybory" :) Jest to kod jak każdy inny, czyli przy płatności przez aplikację wybieramy kod promocyjny i rachunek obniża się o 35 zł. Nie ma żadnej weryfikacji, czy to wybory, czy też nie.

Aha, promocja 50% zniżki do końca maja przy płatności przez aplikację nie działa, jeśli chce się płacić kodem zniżkowym, czyli takim jak ten z "wyborów". Działa natomiast, gdy chcemy płacić ze środków zgromadzonych na koncie z poleceń.

#107 PostWysłany: 23 Maj 2015 08:18 

Loty: 27
Kilometry: 34 757
Kod wybory juz działa, właśnie pojechałem sobie na centralny i mogłem jeszcze dać napiwek :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 04 Cze 2015 02:08 

@2 up to też napisałem wtedy że "wybory" to taka przykrywka aby użyć.

Od kilkunastu dni ruszyła nowa kampania "Mytaxi na żądanie" :P

Cytuj:
Złapaliście mytaxi na mieście i chcielibyście jechać bezgotówkowo? Żaden problem! Od teraz możecie płacić przez aplikację mytaxi za każdym razem - nawet kiedy wsiadacie z postoju.

Załączniki:
Komentarz do pliku: ulotka
tax.jpg
tax.jpg [ 46.77 KiB | Obejrzany 2421 razy ]

#109 PostWysłany: 05 Cze 2015 23:11 

Ostatnio zamawiałem mytaxi w nocy, a na ekranie wyboru opcji ceny pokazywało ceny z taryfy dziennej (I) a nie nocnej(II). Czy to ja mam jakiś błąd w aplikacji czy generalnie to taka globalna usterka?
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 06 Cze 2015 04:53 
Awatar użytkownika

srebrny
Zawsze pokazuje dzienna. Tez sie kiedys na to zlapalem, skladalem reklamacje, powiedzieli ze tak jest zawsze i tak ma byc, ale dali 30zl 'za niedogodnosci'.

#111 PostWysłany: 07 Cze 2015 10:56 

Loty: 65
Kilometry: 117 167
Funkcjonuje Wam apka MyTaxi na Windows phone ?. U mnie wyskakuje ciągle jakiś błąd i prośba o aktualizację. Już kilka razy odinstalowywałem i instalowałem ponownie i nic.
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 07 Cze 2015 20:20 

U mnie na Nokii 735 z Windowsem działa prawidłowo jak na razie.

-- 14 Cze 2015 16:51 --

szymonpoznan1 napisał(a):
Zawsze pokazuje dzienna. Tez sie kiedys na to zlapalem, skladalem reklamacje, powiedzieli ze tak jest zawsze i tak ma byc, ale dali 30zl 'za niedogodnosci'.

Mi dali kupon na 20 zł, zrobiłem podobnie jak Ty :)
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 21 Cze 2015 10:30 

Loty: 17
Kilometry: 15 969
ODDAM:

"Możesz wykonać 2 darmowe kursy do kwoty 30 PLN każdy*:
kod 1: xxxxxxx
kod 2: xxxxxxx

Warunki: Kody promocyjne mogą być użyte tylko w trakcie kursu z Płatnością przez Aplikację i są ważne do 30.06.2015. Niewykorzystana reszta straci ważność. Odsprzedaż zabroniona. Szczegółowe warunki wykorzystania Kodów Promocyjnych dostępne są na stronie mytaxi.com. "

ODDANE
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

#114 PostWysłany: 22 Cze 2015 16:55 

U mnie niestety nie przeszło "nieugodnienie" że jakby jechał okrężną drogą.. Ehh szkoda :P

Cytuj:
Witam,

Dziękujemy za informację. Aplikacja wylicza przybliżoną wartość kursu w I taryfie - czyli w dni powszednie w godz. 6-22. Niestety nie uwzględnia korków.
Od kwoty za przejazd zostało Panu odjęte 30 złotych z kodu promocyjnego.
Pozdrawiam/Greetings
Sylwia Bednarczyk

#115 PostWysłany: 03 Lip 2015 12:50 
Awatar użytkownika

Nowy kod od myTaxi. Działa także dla obecnych użytkowników.

Kod:
Kod SKWAR działa na każdy przejazd z Płatnością przez Aplikację od dziś do poniedziałku 06 lipca. Wartość kodu 30 zł.
Jak uciec przed skwarem?
1. Zarejestruj się i zweryfikuj numer telefonu
2. Dodaj kartę Visa, Mastercard lub konto PayPal
3. Wprowadź kod: „skwar"
4. Zamów kurs z funkcją „Płać przez Aplikację"
5 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

#116 PostWysłany: 04 Lip 2015 21:14 

niebieski
Dzisiaj jechałem mytaxi, sprawdziłem przed kursem czy mam dodaną kartę, miałem.
Podczas płacenia, podpięta karta zniknęła... i musiałem zapłacić gotówka.
Czy ktoś pomoże jaka jest tego przyczyna?
Dzięki z góry
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 04 Lip 2015 21:52 
Awatar użytkownika

srebrny
Trzeba bylo poprosic taxowkarza o anulacje, podpiac karte i kierowca wprowadzilby oplate raz jeszcze i bys zaplacil.

#118 PostWysłany: 04 Lip 2015 21:57 

platynowy
Ja miałem dzisiaj troszke inaczej w stolicy . Tyle ze u mnie niby karta nieważna , mialem do zapłaty 32 PLN. Poprosilem kierowcę aby zredukowal cenę do 30 a resztę doplacę ze swojej skarbonki:-) Wówczas SKWAR elgancko wszedł.

Ja za każdym razem jak jadę czy to z MyTaxi czy Uberem, mam obawy czy kod aby na pewno przejdzie. Dzisiaj również w Krakowie w Uberze kod mi nie zadzial i musiałem zaplacić gotówką za dwa kursy (taki maly OT). Relamacja poszła.

Także spróbuj reklamować.
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 04 Lip 2015 22:48 

niebieski
2 raz mam wrażenie, że dane mojej karty znikają z aplikacji - jaka może być tego przyczyna?
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 05 Lip 2015 21:12 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Wczoraj jechałem z wykorzystaniem kuponu "skwar" i płatność na szczęście przeszła bez problemu. Pozwoliłem sobie też dać napiwek taksówkarzowi tak, aby w pełni wykorzystać kupon (do czego zachęcam).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości