Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 07 Wrz 2018 21:00 

Loty: 31
Kilometry: 49 848
Tak było :D Obawy okazały sie bezpodstawne, bo w autobusie, prócz mnie i jakiejś zabłąkanej Australijki, byli sami lokalesi :D Na miejscu za to spory tłumek, ale raczej zorganizowany i po wszyskim pakowany w autokary.
 Profil Relacje PM off  

Zobacz Zobacz "dach Afryki" 🏞️ Loty Qatar Airways do Kilimandżaro od 2881 PLN 😍 Również na majówkę ❗️
Dla małych i dużych dzieci 😍 Paryż + Disneyland za 622 PLN 🏰 Dla małych i dużych dzieci 😍 Paryż + Disneyland za 622 PLN 🏰
#62 PostWysłany: 27 Sty 2019 12:41 

Czołem :)

Lecim w 4 osoby pod koniec kwietnia do Aten na 4 dni,
Chcielibyśmy ruszyć z Pireusu na którąś z wysp ( ważne aby była dośc blisko, zapewne z uwagi na częstotliwość promów wybór padnie na Eginę
Czy pod koniec kwietnia mogą być problemy z noclegiem ( 1 doba ) na Eginie ? Wolałbym uniknąć wcześniejszej rezerwacji, bo z racji np. braku pogody nie będzie konieczności czy też sprzyjającyh warunków aby zostać na noc.
Może inne wyspy są warte uwagi ?
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 29 Lis 2023 22:56 

Loty: 5
Kilometry: 5 119
Cześć, planuję jednodniowy wypad z Aten w trakcie przedłużonego weekendu w Atenach. Będziemy mieć do dyspozycji auto.
Mój plan: odbiór auta w centrum z samego rana i jazda do Koryntu ( po drodze Kanał) i na koniec dnia Sounion i powrót na lotnisko (wieczorny lot powrotny). Czy taki plan ma sens, czy lepiej zrobić objazdówce po Attyce (bez jazdy do Koryntu). Tylko poza Maratonem i termalnym jeziorem (które nas nie interesuje), nie wiem czy jest wiele miejsc wartych odwiedzenia. Macie jakieś polecajki w zakresie miejsc do zwiedzania w Attyce?
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 18 Paź 2024 19:13 

-- 18 Paź 2024 18:13 --

Cześć, będę w w styczniu w Atenach. Widzę, że są ciekawe połączenia lotnicze na wyspy Chios oraz Lesbos (Mitylena). Ciekawe, czyli stosunkowo tanie oraz wylot rano, powrót wieczorem. Czy dam radę zobaczyć coś ciekawego na wyspach nieposiadając auta, mając powiedzmy 10 godzin na miejscu? Ewentualnie, która z nich byłaby lepszym rozwiązaniem na powyższych zasadach?
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 18 Paź 2024 23:43 

srebrny
Ja z reguły przemieszczam się autobusami, ale na Lesvos się nie dało. Komunikacja miejska jakoś działa (choć zorganizowana w prymitywny pekaesiarski sposób), ale regionalna to tylko pojedyncze kursy, dowożące do pracy do miasta. Przejechaliśmy się autobusem z lotniska dla samego przejechania się, po czym... wróciliśmy na lotnisko po samochód z wypożyczalni. Dojazd autobusem do hotelu na plaży niby był możliwy (choć karkołomny), ale już o np. skamieniałym lesie musielibyśmy zapomnieć.
 Profil Relacje PM off
podróżnik23 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości