Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Lis 2013 06:06 

niebieski
Hej,

jak to jest z ta karta u nich, bo czytam regulamin i nie rozumiem. Oplate pobiera linia tak? Ale co ma do tego CallCenter? Oni beda dzwonic do mnie przed pobraniem kasy przez linie czy jak?

Pytam, bo chwilowo nie mam polskiego numeru, ktory podalem (nie dalo sie podac innego kodu kraju) i nie wiem co i jak. Dostalem potwierdzenie, na check my trip jest potwierdzone, ale srodki nie sa zablokowane na karcie.
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#2 PostWysłany: 25 Lis 2013 12:31 

niebieski
Ale bez kontaktu ze mna? Pytam bo jakby chcieli dzwonić to sie nie dodzwonią. Moge im maila napisac, ale wole nie siac zamętu jak nie potrzeba :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Lis 2013 12:35 
Awatar użytkownika

srebrny
Kupowałem jakiś czas temu na empiktravel kredytówką i historia skończyła się tak, iż ręcznie wystawili bilet a następnie wpadła blokada na kartę kredytową. Potem blokada została cofnięta, pieniądze nie zostały pobrane i po 1-2 tygodniach linia pobrała kasę :) Nie gorączkuj się i czekaj :)

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Lis 2013 12:55 

niebieski
:)
Tak pytam bo troche namieszalem. Nie wchodziła mi rezerwacja i ostatecznie mam dwie (potwierdzone) na te same loty i to samo nazwisko. Jedno z płatnością kartą, drugie przelewem.

Tak wiec mogą chcieć to wyjaśnić:) a moj numer do poniedziałku przyszłego jedy martwy...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Lis 2013 13:14 
Awatar użytkownika

srebrny
W moim przypadku po zrobieniu rezerwacji i otrzymaniu etixów miałem czas do końca dnia (18:00) na odwołanie rezerwacji.

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: dmirstek oraz 44 gości