Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Sie 2012 15:12 

Dostałem za free kartę, którą Bank Pekao rozdawał na Przystanku Woodstock
Z ciekawości sprawdziłem i bez problemu zakupiłem bilet na stronie ryanair.com (bilet był testowy za 1zl ale to chyba nie ma znaczenia)

ograniczenia na karcie są spore (transakcje do 500zl), w porównaniu z nowymi kartami fly4free, ale jak ktoś ma już taką kartę to może przyda mu się informacja że może nią kupić bilet bez haraczu
 Profil Relacje PM off  

Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu
#2 PostWysłany: 09 Sie 2012 11:18 

niebieski
tez posiadam karty woodstockowe, jako 3-ci MC prepaid:). 500PLN na ryana to akurat znosny limit jak ktos nie lata z cala rodzina. Ciekawe, ze w internecie mozna ja spersonalizowac (np. na nierezydenta) . A co jeszcze ciekawsze, nie mozna jej wywozic do wielu podejrzanych krajow, np. do Turcji, gdzie sie akurat wybieram.
BTW, moze ktos sie orientuje czy karta platniczna moze miec blokade na jakas konretna walute?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Sie 2012 12:08 

niebieski
czy na walutę to nie wiem, ale na kraje tak. Użycie karty w którymkolwiek z wymienionych przez nich krajów /jeden z ostatnich punktów zasad czy regulaminu karty - kraje którym karty nie należy udostępniać/ skutkuje zablokowaniem karty - info otrzymane z banku. A liczyłam na 'bezpieczną' kartę na wyjeździe, no trudno.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Sie 2012 16:41 

niebieski
@szarik
tez liczylem, ze bede mial "bezpieczna" karte na wyjazdy :(
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Sie 2012 17:13 
Awatar użytkownika

Loty: 292
Kilometry: 334 644
złoty
og0r napisał(a):
Z ciekawości sprawdziłem i bez problemu zakupiłem bilet na stronie ryanair.com (bilet był testowy za 1zl ale to chyba nie ma znaczenia)

Nie moglem sie powstrzymac zeby Cie delikatnie nie ochrzanic :P
Szkoda tak wykupywac bilety "testowo" i przez to zabierac innym mozliwosc polecenia za 1zl...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Sie 2012 20:59 

jakoś musiałem przetestować :-)
a napisałem o tym dlatego, że czytałem o kartach mastercard prepaid których rayanair wcale nie uznaje za prepaid
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Sie 2012 09:27 
Moderator forum

o karcie Euro 2012 karta-mastercard-euro-2012,181,14927
raczej nie działa w spr haraczu

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: f0ku5 oraz 33 gości