Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 25 Mar 2014 23:11 

A czy ktoś może mi podpowiedzieć w jaki sposób najlepiej się dostać z Barcelony na lotnisko w Gironie na lot o 7 rano?
Czy obejdzie się bez konieczności koczowania na lotnisku lub noclegu w Gironie ? (pomijam taksówki, stopa itd)
Może ktoś mi pomóc?
 Profil Relacje PM off  

Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN
Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży
#42 PostWysłany: 26 Mar 2014 00:53 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@jakubbrz
jest o tym osobny temat.

#43 PostWysłany: 06 Maj 2015 20:27 

Witam,
Chciałem się dowiedzieć jak wygląda sprawa transportu do Girony z lotniska w nocy (nie myślę o taxi), ponieważ wybieram się tam pod koniec maja, a nie mam pojęcia jak dostać się do miasta w godzinach nocnych. Myślałem także o wynajęciu auta na kilka dni (chęć zwiedzenia okolicy jak i Barcelony), ale wypożyczalnie o tych godzinach nie są otwarte (wyjątkiem jest Goldcar? + 40eur za usługę z tego co się orientuję), czy jest tu ktoś, kto mógłby pomóc, czy jeżdżą autobusy, inne środki transportu czy jak wygląda sprawa wynajmu i oddania auta na lotnisku w godzinach nocnych? Może jakieś aktualne linki do stron z informacjami? Dzięki za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 06 Maj 2015 21:17 
Awatar użytkownika

srebrny
adm83

Tutaj aktualny link:
http://www.fly4free.pl/forum/lotnisko-girona-lt-gt-costa-brava,1300,11507
 Profil Relacje PM off
adm83 uważa post za pomocny.

#45 PostWysłany: 06 Maj 2015 21:20 

Ostatni z lotniska do Girony 00:30 Linia 607
http://www.sagalesgrup.com/pubdocs/4471 ... 607%29.pdf
bilet 2,85/os
 PM off
adm83 uważa post za pomocny.

Temat postu: Lotnisko Girona
#46 PostWysłany: 14 Cze 2016 22:04 

Mam pytanie, ile kosztuje taxi z lotniska Girona do centrum Girony?
Przylot 11.08 o 23.30
mam zarezerwowany hotel Ibis.
pozdrawiam
Jerzy

Ostatnio edytowany przez Abcn 18 Cze 2016 12:13, edytowano w sumie 2 razy
Łączę z istniejącym wątkiem
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Lotnisko Girona
#47 PostWysłany: 14 Cze 2016 22:23 
Moderator forum

Witam na forum,
zobacz na stronie lotniska http://www.aena.es/csee/Satellite/Aerop ... 554462165/

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 02 Lut 2024 09:19 

Loty: 148
Kilometry: 244 301
Przerabiał ktoś ostatnio alternatywne sposoby dostania się z lotniska do Girony? Ląduję dzisiaj o 21 i według rozkładu nie ma już wtedy żadnego busa do miasta. Jaki jest koszt taxi?

#49 PostWysłany: 02 Lut 2024 10:26 

złoty
@freddy_gonzalez Raczej nie chciało ci się dobrze sprawdzić. Ale na szczęście forum ci pomoże. Jest transport zbiorowy z lotniska do Girony i nawet dwa autobusy pasują do twojego lotu. Na przystanku jest kasa biletowa i biletomat jeśli nie chcesz kupić biletów przez Internet.
Załącznik:
capture-20240202-093425.png
capture-20240202-093425.png [ 51.81 KiB | Obejrzany 843 razy ]

Natomiast tutaj masz link do aktualnego rozkładu tej trasy w PDF https://www.sagales.com/uploads/imagene ... 4ec363.pdf .
 Profil Relacje PM off
ewaolivka uważa post za pomocny.

#50 PostWysłany: 23 Lut 2024 11:10 

niebieski
Czyli nie ma połączenia we wtorki z lotniska i w czwartki na lotnisko, pasujące do rozkładu Ryanaira z POZ :( . Słabo. To mnie powstrzymało od kupna biletów.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 09 Maj 2024 17:55 

Witam. Ląduje 16 maja w Gironie o 14.15.
Wyszukałem takie połączania z lotniska do Girony jak w załączniku. Interesuje mnie połączenie o 15.45 linią 602 z lotniska. Jak się rozwinie rozkład jazdy, to widać przystanek "Av. Ramon Folch - Correus", do którego autobus ma dojechać o 16.30. I ten przystanek mnie interesuje. Jednak gdy się wybierze te ikonki w kolumnie Info, to wygląda na to, że w Gironie ostatni przystanek, jaki pokazuje, to Estació d'Autobusos. W momencie, gdy wpisałem w wyszukiwarce miejsce docelowe Girona, to miałem do wyboru tylko Estació d'Autobusos de Girona jako miejsce stopu.
Ale to jest autobus, który jedzie do Figueres. Jak się wybierze miejsce docelowe Figueres, zamiast Girony, to wtedy pokazuje już wszystkie stopy do samego Figueres, w tym ten mój, czyli Av. Ramon Folch - Correus.
Może mi ktoś wyjaśnić, jak to jest naprawdę? Dojadę normalnie do tego mojego przystanku? Następne sprawa, to czy jest sens kupować bilety online? Z resztą tutaj następny "problem". Jak się wybierze miejsce wyjazdu Aeroport de Girona, to nie ma opcji wyboru biletu do Girony, tylko na lotnisko w Barcelonie, do Barcelony, do Figueres i do Lloret del Mar. Bilet mogę kupić u kierowcy normalnie, czy te autobusy są racze pełne?

Mam ponad 1,5 h do tego busa, który opisałem. Widzę tęż opcję wcześniejszą, czyli autobus 663 o 14,58, ale z Ctra. N-ll - Cruïlla Aeroport Girona, gdzie trzeba podejść ok. 2,5 km. Ktoś przerabiał tą opcję? Jak z biletami? U kierowcy można kupić?

Ewentualne poleci ktoś jakąś inną opcję pod mój lot, którą mogłem przeoczyć?

https://www.sagales.com/resultats-busqu ... sA=option1

Załączniki:
Screenshot 2024-05-09 at 17-23-49 Sagales - Results.png
Screenshot 2024-05-09 at 17-23-49 Sagales - Results.png [ 67.24 KiB | Obejrzany 561 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 30 Lip 2024 12:33 

Mimo, że minęło trochę czasu, chciałabym prosić o pomoc.
Z lotniska autobus nr 607 do Estacio de Girona.
Jak kupić bilet, skoro online się nie da? U kierowcy? Bo przy wyborze miejsca docelowego, pojawia się mnóstwo miast, ale nie centrum Girony.
Dziękuję za wskazówki.
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 05 Sie 2024 14:32 

@Phanna

Bilet kupisz na lotnisku. Masz dwie opcje: automat albo kasa biletowa. Ja kupowałem w kasie, ponieważ też nie mogłem czegoś ogarnąć w tym automacie - nie pamiętam, ale coś tam było niejasnego (godzina? / miejsce docelowe?)

Do centrum Girony jeździ też linia 602 - nią właśnie jechałem i zatrzymywała się na dworcu autobusowym w Gironie. Linia 607 też się tam zatrzymuje.

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 05 Sie 2024 14:37, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości