Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 228 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 21 Kwi 2024 22:18 
Awatar użytkownika

Loty: 175
Kilometry: 312 899
platynowy
Plany inwestycyjne w Jasionce.
http://czytajrzeszow.pl/?idd=25&id=3918 ... pagebda1=0
 Profil Relacje PM off  

Wiosenne fly&drive w Hiszpanii za 459 PLN. Loty do Walencji z Warszawy + wynajem auta na 7 dni Wiosenne fly&drive w Hiszpanii za 459 PLN. Loty do Walencji z Warszawy + wynajem auta na 7 dni
Dlaczego Ryanair nie skusił się na miliony zł dopłat za otwarcie nowych tras? „Konkurencja w Europie jest ogromna Dlaczego Ryanair nie skusił się na miliony zł dopłat za otwarcie nowych tras? „Konkurencja w Europie jest ogromna"
#222 PostWysłany: 26 Paź 2024 15:27 
Awatar użytkownika

platynowy
Czy jest możliwe przedostanie się z lotniska z przylotów w 45 min na dworzec lokalny, autobusowy - flix. Nigdy nie byłem na tym lotnisku, ale wydaje się prostą sprawa, uber, 20 min jazdy i jest centrum. Zwłaszcza po 20 wydaje się ok.
To tylko teoria, czy w praktyce realizowalne?
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 26 Paź 2024 15:48 
Awatar użytkownika

niebieski
@jaco027 Jak najbardziej poza godzinami szczytu, ja z lotniska wychodzę w 60 sekund od wyjścia samolotu - LOT parkuje zaraz przy wejściu do terminala, jak nie pada idzie się piechotą, terminal kameralny ;)

Chyba najsłabszy element układanki to dostępność Ubera, nie korzystałem, więc nie wiem jak to wygląda. Awaryjnie na postoju stoją też zwykłe taksy, stawki nie znam.
 Profil Relacje PM off
jaco027 lubi ten post.
jaco027 uważa post za pomocny.

#224 PostWysłany: 28 Paź 2024 12:07 
Awatar użytkownika

srebrny
l__j napisał(a):
Chyba najsłabszy element układanki to dostępność Ubera, nie korzystałem, więc nie wiem jak to wygląda. Awaryjnie na postoju stoją też zwykłe taksy, stawki nie znam.

@jaco027
Bardziej patrzył bym na BOLTa, nie na Ubera, sprawdź czy godzinowo pociąg nie będzie Ci pasował.
 Profil Relacje PM off
jaco027 lubi ten post.

#225 PostWysłany: 28 Paź 2024 20:52 
Awatar użytkownika

platynowy
Dzięki Panowie. Mam 45min od ladowania do autobusu. Pociag około 40-50min, za długo. Bolt/uber/samochód ok. 20min więc powinno się udać.
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 28 Paź 2024 22:18 

Loty: 153
Kilometry: 334 757
niebieski
Bolt/Uber jednak trudno złapać na Jasionce. Kiedys samo wyszukiwanie kierowcy zeszło mi 20zminut ( sobota, poza godzinami szczytu)
Pod lotniskiem stoja taksówki, jednak koszt to będzie już koło 60-80zł.

Przerabiane tu wątki mówią o locie be bagażu rejestrowanego, bo niestety na bagaż to często czeka się na jasionce 30min do 1h (przerabiane wielokrotnie)
Autobus nr 51, jedzie według rozkłądu 25 min prosto na dworzec lokalny, koszt godzinnego biletu w Rze to 4zł ;-)
 Profil Relacje PM off
jaco027 lubi ten post.

#227 PostWysłany: 29 Paź 2024 00:24 

Loty: 153
Kilometry: 334 757
niebieski
l__j napisał(a):
@jaco027 Jak najbardziej poza godzinami szczytu, ja z lotniska wychodzę w 60 sekund od wyjścia samolotu - LOT parkuje zaraz przy wejściu do terminala, jak nie pada idzie się piechotą, terminal kameralny ;)

Szacun dla CIebie.
NIGDY ale to NIGDY nie wyszedlem z Jasionki w 60 sekund. Ile metrów pokonujesz w 60 sek ? Biegasz po tym lotnisku ?
Obstawiam że mówisz o podręcznym, ale nie ukrywajmy zanim samolot wyladuje - nawet planowo, zanim otworza drzwi, zanim z niego się wyjdzie, to zejdzie przez terminal przylotów , terminal główny to nie zejdzie to 60 sekund., to chyba Twoja przenosnia ze szybko mozna to zrobic - ale zaznaczam - bez bagazu rejestroanego, bez niego zejdzie z 10 minut - jesli leci sie z schengen. 60 sekund to ja smieci w worku w domu nie wyrzucam do kosza na smieci.

Nigdzie @jaco027 nie napisał że laduje lotem. Może Lufą ? Czarterem ?
Wtedy samolot nie parkuje pod terminalem tylko z buta jest dodatkowe 500m
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 29 Paź 2024 07:22 
Awatar użytkownika

platynowy
W6 podreczny
Ps.Czyli na oko dreptania 5 min. I ew. problem ze złapaniem Ubera/Bolta.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 228 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości