Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Madera schroniska.
#1 PostWysłany: 15 Cze 2017 22:17 

Był ktoś w schroniskach przy Pico Do Ruivo i Achada do Teixeira ? Można tam spać i czy w ogóle otwarte,nie mogę znaleźć precyzyjnych informacji tylko same foto :o
 PM off  

Zakochaj się we Francji wiosną 💙🤍❤️ Zbiór lotów z 4 miast od 156 PLN ✈️ Zakochaj się we Francji wiosną 💙🤍❤️ Zbiór lotów z 4 miast od 156 PLN ✈️
Niezapomniana wycieczka po Tajlandii 🛺 Bangkok, Phuket i Hat Yai w jednej podróży z Warszawy za 2752 PLN 🌺 Niezapomniana wycieczka po Tajlandii 🛺 Bangkok, Phuket i Hat Yai w jednej podróży z Warszawy za 2752 PLN 🌺
 Temat postu: Re: Madera schroniska.
#2 PostWysłany: 06 Gru 2023 21:28 

platynowy
Pico Ruivo

Nie wiem czy można spać, ale można zjeść, wypić kawę, herbatę lub coś mocniejszego. Za 1e (tak jedno euro) obsługa nalewa kielicha do herbatki na rozgrzanie. Świetne miejsce, bardzo tanio. Mają kominek, niestety nie był rozpalony, kiedy tam byliśmy. Jest dostępne miejsce, w którym można rozpalić grilla, można nabrać sobie wody.

Tak wiem, że post z 2017 roku ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
 Profil Relacje PM off
Cicha_Woda lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość