Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Mar 2023 14:37 

Hej hej, chcę kupić bilety lotnicze z przesiadką na lotnisku w Maladze. Przylot na terminal 3 curling, wylot z terminala 2 ryanair. Mam mieć tylko 1godz 20 min między lotami i nie wiem czy jest to realne żeby zdążyć z bagażem podręcznym. Czy ktoś wie, czy jest tam tranzyt między terminalami, żeby ominąć Security check bo to by na pewno zaoszczędziło czasu.
 Profil Relacje PM off  

Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN
Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży
#2 PostWysłany: 17 Mar 2023 14:47 

platynowy
Oczywiście, tranzyt na hiszpańskich lotniskach jest czyli jest i w Máladze. Jak lot będzie o czasie to zapewne dasz radę.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#3 PostWysłany: 17 Mar 2023 14:55 

Hmm tylko że ja nie będę mieć biletu włączonego, tylko każdy kupiony oddzielnie z innych linii lotniczych. Jeden z Vueling lot z gran canarii do Malagi, a potem ryanair z Malagi do Polski. Mam bagaż podręczn. Czyli będzie możliwość tranzytu?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Mar 2023 14:58 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Tak będzie. Tylko musisz być odprawiony na obydwa loty
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Mar 2023 16:20 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Na lotnisku w Maladze z smaolotu wychodzi sie bezposrednio do strefy odlotow. Takze nie ma koniecznosciu szukania tranzytu itp. Przesiadka nie zajmie duzo czasu
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości