Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Zakaz handlu biletami na forum. Prośby/oferty lądują w ujemnym koszu

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 03 Gru 2023 12:12 

Hej, mam takie dwa pytania

1. Czy po ewentualnym wylosowaniu biletów na 4 mecze, mogę ostatecznie opłacić tylko 2 i reszta wraca do systemu/jest anulowana, czy muszę zapłacić za wszystkie wylosowane bilety?
2. Czy w przypadku gdy na jakiś mecz składam wniosek o 4 bilety, to tak będę losowany, czy jest np. szansa że dostanę tylko jeden?

Wiem, szanse marne ale pytam o tak proste rzeczy, gdyż nigdy nie aplikowałem o bilety na żadną imprezę ;)
 Profil Relacje PM off  

Odwiedź Grecję w trakcie wiosny 😍 Saloniki z weekendem (✈️+🏨) za 852 PLN Odwiedź Grecję w trakcie wiosny 😍 Saloniki z weekendem (✈️+🏨) za 852 PLN
Tanie loty (z bagażem) do Seattle z 2 miast od 1657 PLN Tanie loty (z bagażem) do Seattle z 2 miast od 1657 PLN
#62 PostWysłany: 03 Gru 2023 12:40 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Aplikujesz o 4, to płacisz za 4 - pobierze Ci z karty. Nie wiem jak później w "aplikacji" czy można jeden odsprzedać.
Składasz o 4 bilety to tak będziesz losowany.
Nie sprawdzałem jeszcze jak tu to wygląda, bo nie raz jest opcja zaznaczenia "Akceptuje bilety z innej kategorii w przypadku nie wylosowanie w wybranej" coś takiego.
 Profil Relacje PM off
kibickibic uważa post za pomocny.

#63 PostWysłany: 13 Gru 2023 15:20 

Loty: 19
Kilometry: 13 496
kibickibic napisał(a):
Hej, mam takie dwa pytania

1. Czy po ewentualnym wylosowaniu biletów na 4 mecze, mogę ostatecznie opłacić tylko 2 i reszta wraca do systemu/jest anulowana, czy muszę zapłacić za wszystkie wylosowane bilety?
2. Czy w przypadku gdy na jakiś mecz składam wniosek o 4 bilety, to tak będę losowany, czy jest np. szansa że dostanę tylko jeden?

Wiem, szanse marne ale pytam o tak proste rzeczy, gdyż nigdy nie aplikowałem o bilety na żadną imprezę ;)

na 1 - jak wylosujesz 4 mecze to płacisz za 4 mecze
na 2 - jak złożyłeś o 4 bilety na mecz to jak Ciebie wylosują będziesz miał 4 bilety
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 25 Sty 2024 12:02 

niebieski
Niestety po raz kolejny zero trafień na kilku kontach.
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 25 Sty 2024 13:05 

niebieski
U mnie to samo 🤷‍♂️
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 25 Sty 2024 15:54 

u mnie to samo ;/ nic ale tylko na jednym mailu wiec jeszcze moze sie uda :roll:
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 25 Sty 2024 16:16 

Obstawiałem z 3 kont w różnych kombinacjach na wszystkie 3 kategorie (kategorie 4 sobie odpuściłem).

Sukces na moim koncie - - 1 kat.- mecze (teoretycznie Polska) z Holandia i z Francją.
Z innego konta - 3 kat. - ćwierćfinał w Berlinie

8-)
 Profil Relacje PM off
tomasz87lca lubi ten post.

#68 PostWysłany: 25 Sty 2024 16:41 

Gratulacje :) Szczesciarz
 Profil Relacje PM off
grzegorzkatowice lubi ten post.

#69 PostWysłany: 25 Sty 2024 17:19 

niebieski
tomasz87lca napisał(a):
u mnie to samo ;/ nic ale tylko na jednym mailu wiec jeszcze moze sie uda :roll:

Można po zalogowaniu na stronie sprawdzać bez czekania na maila.

U mnie 0/3
 Profil Relacje PM off
DonCorrado lubi ten post.
DonCorrado uważa post za pomocny.

#70 PostWysłany: 25 Sty 2024 19:01 
Awatar użytkownika

niebieski
U mnie też pusto, ale nie przejmujcie sie, poprzednia i ta aplikacja to taki pic na wode, podpuszczaja na garść biletów, na wiosne i przed turniejem najpredzej sie kupi.
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 25 Sty 2024 22:19 

Mam 1 bilet, dodatkowo najniższej kategorii, aplikowałem z jednego konta na kilkanaście meczów. Także chyba niezły fart.

O ile dobrze rozumiem będą to e-bilety w apce uefy, ma ktoś doświadczenie z takimi biletami? ja jak dotąd miałem albo tradycyjne kartoniki, albo wydrukowane pdfy.

Taki e-bilet z aplikacji da się wydrukować, lub pobrać/zrobić screen i pokazać offline? chodzi mi o ewentualne problemy z zasięgiem/internetem za granicą i w dodatku w tłumie kilkudziesięciu tysięcy osób. Na bank mój operator tego nie dźwignie :lol:
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 26 Sty 2024 10:00 

Loty: 55
Kilometry: 78 678
Na ostatnim Euro kod do wejścia na stadion był tworzony dopiero przy bramkach. Trzeba było mieć włączony bluetooth i aplikację z biletami. Steward aktywował bilet. Jakoś tak. Nie pamiętam czy trzeba mieć dostęp do internetu w tym momencie. Kup na miejscu kartę prepaid za kilka euro i po problemie.

P. S.w tym losowaniu wpadł jeden mecz na pięć kont. Zawsze to coś do przodu, ale kto nic nie trafił niech się nie martwi za mocno. Prawdziwa zabawa zacznie się na ambonie.
 Profil Relacje PM off
kibickibic uważa post za pomocny.

#73 PostWysłany: 26 Sty 2024 11:01 

srebrny
Trzeba było mieć sieć, ale było WiFi przy stadionie, a karty w Rosji też drogie nie były.

BTW, przecież z DE masz darmowy roaming, więc chyba nie problem włączyć neta 🙄
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 26 Sty 2024 11:11 

Wszedłem w film instruktażowy który był w meilu z potwierdzeniem płatności, i faktycznie najpierw dostaniemy link do ściągnięcia apki, trzeba będzie założyć konto i tam będzie bilet, a przy samym wejściu trzeba odpalić apkę i bluetooth i kod QR do wejścia aktywuje steward. Nie podoba mi się ten system, bo może być awaryjny i stwarzać kłopoty na wejściu, gdy telefon odmówi posłuszeństwa. Nie mówiąc już o tradycyjnych biletach, szkoda, że nie będzie pdfów z opcją pokazania na tel. lub wydrukiem.

jacek96 napisał(a):
Trzeba było mieć sieć, ale było WiFi przy stadionie, a karty w Rosji też drogie nie były.

BTW, przecież z DE masz darmowy roaming, więc chyba nie problem włączyć neta 🙄

No nie problem włączyć oczywiście, ale w takim tłumie Internet może być tak zamulony (sieć przeciążona, brak zasięgu, już to na stadionach przerabiałem) że nic nie zrobisz ;)
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 26 Sty 2024 22:46 

A czy komus udało sie opłacić bilety? Cały czas wywala, że obecnie proces jest niemozliwy do wykonania w tej chwili. Czasu za dużo nie dali.
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 27 Sty 2024 00:51 

Czy wiadomo kiedy trzecia runda sprzedaży? Po barażach już?
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 27 Sty 2024 01:03 
Awatar użytkownika

niebieski
kibickibic a nie ma opcji biletu pamiątkowego? połasili się na takie coś jeżeli chodzi o poprzednie Euro 2020, niestety nie sprawdziłem bo bilet miałem, ale dawid był i ostatecznie odpusciłem i za rok nie pojechałem, 10-15 ojro sobie życzyli za takie bilety, banda lichwiarzy i tyle
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 27 Sty 2024 02:06 

Tauzen napisał(a):
A czy komus udało sie opłacić bilety? Cały czas wywala, że obecnie proces jest niemozliwy do wykonania w tej chwili. Czasu za dużo nie dali.

Wczoraj zaraz jak zauważyłem że mam bilet, to go od razu opłaciłem i nie było żadnych problemów

DonCorrado napisał(a):
kibickibic a nie ma opcji biletu pamiątkowego? połasili się na takie coś jeżeli chodzi o poprzednie Euro 2020, niestety nie sprawdziłem bo bilet miałem, ale dawid był i ostatecznie odpusciłem i za rok nie pojechałem, 10-15 ojro sobie życzyli za takie bilety, banda lichwiarzy i tyle

A tego nie wiem, musiałbym poszperać na portalu czy jest taka opcja
Na ten moment po opłaceniu przychodzi na pocztę info że więcej informacji będzie bliżej turnieju i podsyłają też link do filmu który tlumaczy jak będzie można pobrać apke biletowa i jak wygląda aktywowanie biletu przez stewarda
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 27 Sty 2024 11:14 

Ja podobniej jak kolega wyżej.
Nie miałem żadnego problemu z opłaceniem biletu. W dniu otrzymania e-maila opłaciłem wszystkie bilety kartą wielowalutową z Kantoru Alior Banku. Przeszło bez problemu.

Też się zastanawiałem nad tymi biletami kartonikowymi, bo chciałbym na pamiątkę. Na poprzednim EURO były i rzeczywiście kosztowały 10-15 EUR .To była opłata za przesyłkę. Wtedy takie sobie zamówiłem, ale ostatecznie zrezygnowałem z wyjazdu na to EURO COVID-owe rok później.
Teraz takiej opcji w ogóle nie widziałem...
Ale wtedy miałem bilety dopiero z tej trzeciej tury. Kto pierwszy ten lepszy. Może teraz też, bliżej EURO, wprowadzą taką opcję...
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 27 Sty 2024 13:07 

Nie będzie opcji innej niż bilet z aplikacji :roll:

Will there be paper tickets?

There will be no paper tickets for UEFA EURO 2024. This means that it will not be possible to get print-at-home tickets or paper tickets delivered at home. All tickets will be distributed exclusively as mobile tickets through the dedicated UEFA Mobile Tickets app.
Mobile tickets cannot be printed or downloaded as PDF. Please also note that you cannot use a screenshot of the ticket to enter the stadium.
For more information regarding mobile tickets, please click here.

Can I get a souvenir ticket?
Souvenir tickets (i.e.: physical copy of the ticket in paper format) are not available for UEFA EURO 2024. It will not be possible to request such item, whether during the ticket sales or after the end of the tournament.

https://support.tickets-euro2024.uefa.com/hc/en-us
 Profil Relacje PM off
grzegorzkatowice lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 97  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości