Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lis 2014 15:55 

Hej, sprawa wygląda następująco. Lecimy z lubym do Londynu na kilka dni. Pierwszego i ostatniego dnia od rana do wieczora zwiedzamy z bagażami. Czy ktoś z Was orientuje się, czy któreś z dużych Londyńskich muzeów mają darmową szatnie, w której można zostawić walizki?

Najtańszą opcją, jaką do tej pory znalazłam jest Muzeum Historii Naturalnej płaci się 6F za duży, 4F za mały i płaszcze po 1,5F, te ostatnie można po prostu upchnąć do walizki. W Galerii Narodowej podobno się nie płaci, ale przyjmują tylko małe bagaże (max. 43 x 66cm), nasze są za duże. Wiem, że w galeriach Tate można zostawiać bagaże, ale nie wiem, czy jest to odpłatne i ile to kosztuje? Czy ktoś mógłby pomóc?

Sprawdzałam wątek dotyczący przechowalni bagażu, ale są to opcje za drogie dla nas.
 Profil Relacje PM off  

Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️ Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️
Zobacz Fudżi i Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety (również na wakacje) do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥 Zobacz Fudżi i Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety (również na wakacje) do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości