Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Wrz 2014 21:06 

witam,
czy jest możliwość spędzenia nocy na lotnisku Beauvais? Mam wczesno-poranny wylot z Paryża/Beauvais, gdzie mogę bezpiecznie przeczekać? lotnisko?

pzdr!
 Profil Relacje PM off  

Wygodnie i w dobrej cenie - wakacje z PLL LOT ✈️ Loty po Europie już od 550 PLN ☀️ Wygodnie i w dobrej cenie - wakacje z PLL LOT ✈️ Loty po Europie już od 550 PLN ☀️
Wyspa Kanaryjska, na której jeszcze nie byłeś! 😍 La Palma all inclusive za 2999 PLN 😎 Wyspa Kanaryjska, na której jeszcze nie byłeś! 😍 La Palma all inclusive za 2999 PLN 😎
#2 PostWysłany: 25 Wrz 2014 21:06 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Poszukaj na forum, to znajdziesz odpowiedz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Lis 2014 15:54 

Loty: 56
Kilometry: 91 133
Witajcie. Na 16 lutego mam zaplanowany lot do Paryża. Z tego co wyczytałem na lotnisku nie da się spać bo jest zamykany na noc. Macie pomysł gdzie przeczekać noc w Beauvais, gdyż przylot zaplanowany jest po 21. Raczej zostaje jedynie opcja zarezerwowania hotelu, ale takie, które przyjmują po 21 nie są za tanie, a ma to byc wypad niskobudzetowy. Niestety tez jest to polowa lutego, wiec w plenerze też nie da się tego przeczekać. Doradzicie cos?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Lis 2014 16:05 

niebieski
Airbnb przeszukaj. Widze kilka pokoi za 122zl (+oplata administracyjna). Hotelu chyba za te cene nie znajdziesz.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Sty 2015 18:56 

Podbijam temat - czy miał ktoś okazję tam spędzić noc? Wiem, że lotnisko jest zamknięte, a mnie czeka nocne czuwanie w środku stycznia. Jakiekolwiek rady? ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Sty 2015 08:39 
Awatar użytkownika

niebieski
Rada już była - zarezerwuj sobie pokój, no chyba że niestraszna Ci nocka na zewnątrz w środku zimy. Zajrzyj sobie tu i tu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Sty 2015 10:40 

Loty: 130
Kilometry: 249 917
niebieski
W Beauvis masz Hotel Ibis, niedaleko lotniska. Bierzesz jakiś transport i tyle...

#8 PostWysłany: 04 Sty 2015 18:45 

- dzięki, czytałam już to wszystko wcześniej. W sleepingairports znalazłam post jakoby ludzie przeczekiwali nocki w oddzielnym budynku, w którym znajdują się toalety lotniskowe, dlatego liczyłam, że ktoś miał podobne doświadczenia. :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 04 Sty 2015 19:02 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Zawsze można spróbować zatrzasnąć się w toalecie, a nuż ktoś nie zauważy... a tak poważnie, wiem że jest wiele filozofii podróżowania, ale Beauvais to chyba najgorsze lotnisko jakie miałem okazję odwiedzić, nikomu nie poleciłbym spędzać tam nocy, zwłaszcza zimą :?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 05 Sty 2015 20:06 

Smutne, ze z jednej strony nikt nie pomyślał o możliwości noclegu na tym konkretnym lotnisku, a z drugiej na fly4free promowane są połączenia zawierające noc w BVA. :(
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 05 Sty 2015 20:13 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
Promowane są nocne przesiadki na wielu lotniskach. To w gestii kupującego jest sprawdzenie jak można spędzić tam noc skoro ktoś decyduje się na lot z nocnym oczekiwaniem.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 05 Sty 2015 20:34 

srebrny
Możesz spróbować pójść na miasto, poszukać jakiejś szkoły, może będą tam takie domki dla dzieci i tam się kimnąć :D
 Profil Relacje PM off
jacek96 lubi ten post.

#13 PostWysłany: 05 Sty 2015 20:52 

Loty: 202
Kilometry: 349 677
Ja spędziłem 2 noce na lotnisku Beauvais (oczywiście nie pod rząd bo pewnie już by mnie tu nie było). Pierwszy raz we wrześniu - było poprostu przykro, zimno, nie było nawet gdzie usiąść, co dopiero poleżeć, zamkneli o 23 i otworzyli o 5 rano. Nastepnym razem przypadkowo spóznił się jakiś samolot o jakies 3 godziny, ladował około 2 w nocy, dzieki czemu otworzyli terminal obok i szło tam się normalnie przespać, ale jak mówie był to wyjątek. Nie polecam tego lotniska jako przesiadki....daleko, drogo itp, często przesiadka wychodzi drożej niż to było warte. Szukaj jest obok Ibis, ceny w miare i przyjmowali po 21 godzinie gości, jest też niedaleko lotniska Hotel F1, Formula. Pozdrawiam

#14 PostWysłany: 05 Sty 2015 20:54 
Awatar użytkownika

Loty: 434
Kilometry: 719 327
inna sprawa to fakt, że dobrym biznesem było by rozkręcenie tam jakiegoś "pola namiotowego" przy lotnisku dla "zagubionych".
A tak na poważnie to pokoje sa na airbnb od 35 USD co dla 2 osób nie powinno być już jakąś tragedią, a i Beauvais też można przy okazji zwiedzić.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość