Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Zanim zadasz pytanie zapoznaj się z krótkim poradnikiem komunikacyjnym po Neapolu:
viewtopic.php?p=1035938#p1035938

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 265 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 01 Cze 2024 21:31 

Z samego lotniska do Salerno to raczej nic nie jeździ. Do Salerno ma sporo połączeń Flixbus. Przystanek na tyłach dworca Garibaldi. W marcu to była najtańsza i najszybsza opcja.
 Profil Relacje PM off  

Odpocznij na falach 🌊⚓ Wyrusz w pełen relaksu rejs przez Bałtyk za 149 PLN 🛳 Odpocznij na falach 🌊⚓ Wyrusz w pełen relaksu rejs przez Bałtyk za 149 PLN 🛳
Słoneczna okazja 🌞 Costa Brava ⭐⭐⭐⭐ z wyżywieniem za 2449 PLN Słoneczna okazja 🌞 Costa Brava ⭐⭐⭐⭐ z wyżywieniem za 2449 PLN
#262 PostWysłany: 22 Sie 2024 11:13 

Czy ktoś miałbym do zalinkowania/wklejenia aktualny rozkład Circumvesuviany, linia z Neapolu do Sorrento oraz z powrotem i linia z Neapolu do Poggiomarino i z powrotem?
Oficjalna strona przewoźnika nie działa, ich aplikacja też nie znajduje połączeń.
Konkretnie chodzi mi o komunikację między stacjami Napoli Porta Nolana i Ercolano Scavi. Przy korzystaniu z apki Citymapper pokazują mi się niby dostępne połączenia, ale nie jestem pewien, czy we wszystkich przypadkach będą przystanki na Ercolano Scavi.
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 22 Sie 2024 11:51 

złoty
@Prasal Sprawdź jeszcze sobie aplikację Moovit. Strona internetowa kolejki www.eavsrl.it będzie działać jeśli będziesz udawał włoskie IP przez VPN.
 Profil Relacje PM off
Prasal lubi ten post.
Prasal uważa post za pomocny.

#264 PostWysłany: 22 Sie 2024 18:21 

srebrny
Nie wiem, co udaje moja nokia, ale kliknąłem ten link i działa.
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 22 Sie 2024 20:58 

@KL_user, dzięki!
Podszyłem się przez VPN pod rezydenta Italii i faktycznie strony EAV stoją otworem.
Sprawdzę jeszcze tę Moovit, chociaż po tym, jak nie sprawdziła się w Apulii, preferuję Citymappera.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 265 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: p99 oraz 3 gości