Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lip 2013 16:19 

Loty: 161
Kilometry: 221 089
niebieski
Czy ktos moze poleciec jakies ciekawe miejscowosci lub hotele, po stronie hiszpanskiej w okolicach Gibraltaru? Najlepiej gdyby miejscowosc byla dobrze skomunikowana z lotniskiem na Gibraltarze.
Niestety Google nie jest zbyt pomocne w tej kwestii :(
 Profil Relacje PM off  

City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu
Marsylia i Paryż w jednej podróży za 567 PLN. Loty z Krakowa + bilet na przejazd TGV Marsylia i Paryż w jednej podróży za 567 PLN. Loty z Krakowa + bilet na przejazd TGV
#2 PostWysłany: 12 Lip 2013 16:34 

polecam hotel z sieci marriott AC w LaLinea. Blisko do granicy i standard bdb jak za 50e które zapłaciłem...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Lip 2013 17:11 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
ja polecam nie tyle hotel co miejsce.
w torreguadiaro jest hotel, który się nazywa "las camelias"; http://www.booking.com/hotel/es/las-cam ... db1;dcid=1

http://goo.gl/maps/jwSA5

jak widać, znajduje sie obok plaży oraz drogi, przy której zatrzymuje sie bus jadący z/do la linea de la concepcion.
noc kosztuje 30euro, bez śniadania. jest tv, łazienka, klima... brak lodówki.
jeśli to ma byc tylko nocleg to może nie warto ale jeśli znajdziesz ze 3-4 godziny żeby przejść sie po okolicy to polecam jak najbardziej

bus z la linea do tej miejscowości(najlepiej powiedzieć kierowcy, ze chcesz do tego hotelu, bo jest on w okolicy znany no i zaraz obok jest tez przystanek) kosztuje ok 3,5euro w jedna stronę. http://www.avanzabus.com/web/default.aspx

#4 PostWysłany: 04 Gru 2013 00:21 

stonka napisał(a):
polecam hotel z sieci marriott AC w LaLinea. Blisko do granicy i standard bdb jak za 50e które zapłaciłem...

Również byłem w tym hotelu...schludny / czysty. W pokoju jest lodówka z mini-barkiem (darmowym, jednak nie spodziewajcie się lodówki wypchanej po brzegi giftami). Widziałem też że mają mały basen (jednak nam pogoda nie dopisywała). Jedyne do czego się przyczepię to stosunkowo ubogie śniadanie, większość to gotowce (nie pamiętam aby na śniadanie był coś na ciepło)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości