Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Nolclegi LLoret de Mar
#1 PostWysłany: 05 Kwi 2013 09:34 
Awatar użytkownika

Loty: 86
Kilometry: 183 106
niebieski
Witam,

poszukuję niedrogiego apartamentu w Lloret de Mar dla 6 osób. Przyglądam się Apartamentomz Agencji LLoveras (konkretnie chodzi o Apartmanet Petxines):

http://www.booking.com/hotel/es/aptsllo ... ity_target

Cena jest bardzo dobra, ale mam jedno pytanie. Pryjeżdzamy do Lloret do godz. 23 a napisane jest że odbiór kluczy w biurze max do 20. DO tego nie wiem, czy są ręczniki i pościel a muszę moim znajomych lecącym pierwszy raz z podręcznym only wyjaśnic jak się pakować:) Niestety, na maile nie odpowiadają :( Orientuje się ktoś może jak wyglądają te kwestie?

EDIT: Ok, w końcu ktos odpisał, że w skrzynce na drzwiach agencji będą czekać dodatkowe instrukcje po późnym przybyciu :) Polecono mi równiez apartament L'Hort zamiast Petxines. Jest podobne bardziej nowoczesny i komfortowy, posiada też ręczniki i pościel. Cóż, zobaczymy na miejscu :)

City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu
Marsylia i Paryż w jednej podróży za 567 PLN. Loty z Krakowa + bilet na przejazd TGV Marsylia i Paryż w jednej podróży za 567 PLN. Loty z Krakowa + bilet na przejazd TGV
#2 PostWysłany: 14 Kwi 2014 16:59 

Zbanowany
polecam hotel don juan https://www.google.pl/search?q=lloret+d ... 3&ie=UTF-8
co prawda prawie sami tam emeryci ale dzięki temu jest cicho i jedzenie też jest wyśmienite!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości