Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1403 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Norweskie fiordy
#1401 PostWysłany: 27 Lut 2023 09:28 
Awatar użytkownika

srebrny
@Pieka
Tego rejsu akurat nie znam ale trasa na mapie dość krótka i nie wygląda jakoś rewelacyjnie.
Jest według mnie ciekawszy rejs ale trochę droższy. Firma Rodne, lider norweskich krótkich wycieczek, mają bardzo fajne promy wycieczkowe. Pływałem z nimi w Bergen i Stavanger i oba rejsy polecam.
Tylko że ja pływałem latem i cały czas staliśmy na górnym pokładzie. Zimą to i tak większość czasu trzeba będzie pewnie spędzić w zamknięciu na dole, więc dłuższa trasa niekoniecznie musi być atutem.
Poniżej dwa opisy tej samej wycieczki z Bergen.
https://rodne.no/en/fjordcruise/fjord-c ... ostraumen/
https://www.fjordtours.com/things-to-do ... ostraumen/
 Profil Relacje PM off
Pieka lubi ten post.

Dla małych i dużych dzieci 😍 Paryż + Disneyland za 652 PLN 🏰 Dla małych i dużych dzieci 😍 Paryż + Disneyland za 652 PLN 🏰
Rodzinne wakacje w Grecji ☀️✈️ All inclusive na Korfu za 2358 PLN (pakiet 2+1👨‍👩‍👦) Rodzinne wakacje w Grecji ☀️✈️ All inclusive na Korfu za 2358 PLN (pakiet 2+1👨‍👩‍👦)
#1402 PostWysłany: 27 Lut 2023 11:11 
Awatar użytkownika

Bardzo dziękuję Wczoraj dokładnie tę wycieczkę znalazłem w GetYourGuide i już nawet naszych hostów o nią pytałem i również stwierdzili, że "That one also sounds good :)". Faktycznie jest 300 zł droższa przy trzech podróżnych, ale trasa i opinie skrajnie różne od poprzedniej przeze mnie podanej.
Myślę, że właśnie tę od Rødne Fjord Cruise wycieczkę weźmiemy. Dam znać, jak było i czy warto w zimie.
 Profil Relacje PM off  

#1403 PostWysłany: 16 Mar 2023 21:33 

Czy ktoś się orientuje czy w kwietniu przejezdna jest droga Trolli, nr 63 ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1403 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości