Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lip 2012 12:39 

Hej,
Znalazlam dobry lot z wizzairem 30 lipca do barcelony. Łączna regularna cena z przelewem bankowym kosztuje 287zł. Jednak jest to cena bez opłaty rezerwacyjnej. Nie wiem, czy ta opłata jest jest konieczna, a jeżeli tak, to gdzie mogę podejrzeć jej koszt?

Jeżeli wybieram opcję że chcę zostać członkiem wizz exlusive to łączna cena wyskakuje mi 372 zł
Coś mi tu nie gra.
Proszę, pomóżcie jestem kompletnie zielona, jeżeli chodzi o loty..
 Profil Relacje PM off  

Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
#2 PostWysłany: 19 Lip 2012 12:56 

niebieski
polecam: kontakty-w-sprawie-zakupow-bez-haraczu,181,4813
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Lip 2012 13:04 
Awatar użytkownika

Loty: 63
Kilometry: 83 213
niebieski
coperfildo napisał(a):
Jeżeli wybieram opcję że chcę zostać członkiem wizz exlusive to łączna cena wyskakuje mi 372 zł
Coś mi tu nie gra.

Bo jeśli chcesz zostać członkiem musisz opłacić sobie od razu roczne członkostwo :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kostek966 oraz 58 gości