Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 06 Mar 2019 21:52 

Loty: 1052
Kilometry: 1 034 002
platynowy
Niestety Pegasus ma wyraźne problemy z płatnościami, a w szczególności kartami nie tureckimi. Parę dni temu kupowałem jakieś jedzenie na pokładzie i żadna z 4 kart (w tym 2 kredytowe) nie przeszła. Na szczęście miałem jakieś Euro w gotówce.

Dziś próbowałem zapłacić za wybrane miejsce przy odprawie online (potrzebne mi jest z przodu z uwagi na krótką przesiadkę, a z automatu przydziela zwykle z tyłu) i próbowałem 3 kartami i żadną się nie udało (także te z 3D secure). Dopiero tutejsza koleżanka poratowała mnie używając tureckiej karty, chociaż tu też zadziałała dopiero druga, pierwsza również nie dała rady.

Zafunduj sobie prawdziwą egzotykę 😯 Lakszadiwy i Mumbaj za 2882 PLN (z Warszawy) 🌴 Zafunduj sobie prawdziwą egzotykę 😯 Lakszadiwy i Mumbaj za 2882 PLN (z Warszawy) 🌴
Zaskoczyli wszystkich! Pierwsze lotnisko w Polsce ma skaner CT – koniec z wyciąganiem płynów i elektroniki z plecaka Zaskoczyli wszystkich! Pierwsze lotnisko w Polsce ma skaner CT – koniec z wyciąganiem płynów i elektroniki z plecaka
#22 PostWysłany: 06 Mar 2019 22:04 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Płaciłem kartą w USD z kantoru Aliora. Sama płatność była w lirach.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 31 Maj 2019 22:07 

Cześć
Dzisiaj próbowałem zakupić bilety na trasie Tbilisi-Stambuł. Po zatwierdzeniu danych otworzyła mi się miniaturowa strona mojego banku. Po wpisaniu loginu następowało zerwanie połączenia. Czy miał ktoś taką sytuację, aby otworzyła się strona banku jako miniatura? Czy później nie mieliście problemów z zakupem biletów? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź, bo jest to dla mnie stresująca sytuacja.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 02 Sty 2020 18:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy podczas kupna biletów w tej linii trzeba tworzyć konto? Widzę, że jest tam jakiś bolbol czy coś, ale przy próbie założenia konta wyskakuje mi komunikat, że mail już został użyty. Z kolei przy próbie odzyskania hasła na ten mail dostaję komunikat, że podany mail nie istnieje. xD

Pytam w kontekście ewentualnych przyszłych zmian w locie, anulacji itp. Czy bez utworzenia konta nie będzie to w jakiś sposób problemowe?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 02 Sty 2020 18:45 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Nie.
To tylko program lojalnościowy.
Nie ma nic wspólnego z płatnością i ewentualnymi późniejszymi zmianami.

Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
Krupier uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości