Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: PHILIPS 40% rabatu
#41 PostWysłany: 17 Lis 2022 13:04 

Loty: 40
Kilometry: 24 863
niebieski
Jakby ktoś potrzebował - 1IG1-0M8S-EA9C-KYTZ
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Krecie: tydzień w hotelu z wyżywieniem za 2079 PLN. Wylot z Krakowa Wakacje na Krecie: tydzień w hotelu z wyżywieniem za 2079 PLN. Wylot z Krakowa
Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN
 Temat postu: PHILIPS 40% rabatu
#42 PostWysłany: 17 Lis 2022 19:04 
Awatar użytkownika

Loty: 410
Kilometry: 578 998
złoty
Nie działa mi kod, może już ktoś wykorzystał.
Poszukiwany działający kod, jak coś to chętnie przyjmę na priv.

Edit. Albo działa ale przez stronę na której jest dużo wyższa ceną i odkurzacz po rabacie wychodzi drożej niż w dużych sklepach RTV
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 17 Lis 2022 19:39 
Awatar użytkownika

niebieski
To drugie prawdopodobne. Tak było często przy poprzednich promocjach tej firmy, że się generalnie nie opłacało. Tym bardziej że promocja była często na konkretne modele tylko, takie wczorajsze.

#44 PostWysłany: 17 Lis 2022 21:36 
Awatar użytkownika

srebrny
@Darek M. wysłałam kod na priv :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: olo oraz 8 gości