Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Kwi 2014 19:14 

Hej :D

Mam pytanie, może bardzo naiwne ale niegdy wcześniej nie kupowałam biletów na empiktravel.pl.

Chciałam zarezerwować bilety i jedyna opcja płatności jaka pokazuje mi się przy rezerwacji to przelew bankowy. Na stronie jest napisane, że można płacić kartą kredytową.

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mam dokonać płatności kartą?

Z góry dziękuję :)
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka do Asturii: loty do Hiszpanii Lufthansą z 4 miast od 509 PLN Wycieczka do Asturii: loty do Hiszpanii Lufthansą z 4 miast od 509 PLN
Loty (z dużym bagażem) do Wietnamu: bilety do Hanoi z Warszawy za 2535 PLN Loty (z dużym bagażem) do Wietnamu: bilety do Hanoi z Warszawy za 2535 PLN
#2 PostWysłany: 22 Kwi 2014 13:51 

niebieski
Kupowałem bilet lotniczy na empiktravel.pl kilka dni temu.
Formatka gdzie masz "przelew bankowy" się rozwija i jest do wyboru karta kredytowa, przynajmniej u mnie tak było.
Z tego co pamiętam do wyboru Visa, MasterCard, nie było Diners Club.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Kwi 2014 13:57 

niebieski
Sprawdziłem teraz i wygląda na to, że tylko przelew jest możliwy. Robią rezerwację biletu do północy i w tym czasie trzeba go opłacić.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Kwi 2014 14:03 
Awatar użytkownika

niebieski
również parę dni temu nabyłem u nich bilety, kupujesz , robisz przelew, wysyłasz im potwierdzenie przelewu i bilety masz w ten sam dzień bez ryzyka zmiany cenny

#5 PostWysłany: 22 Kwi 2014 14:36 

Potwierdzam. U mnie rowniez obylo sie bez problemow. Przelew okazal sie tanszy bo KL pobiera dodatkowa oplate za platnosc CC

#6 PostWysłany: 22 Kwi 2014 14:52 

Zapłaciłam juz przelewem. Dzięki za info :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości