Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
"Płatności należy dokonać w ciągu 1 dnia roboczego po dokonaniu rezerwacji. W przeciwnym razie rezerwacja zostanie anulowana. Jeśli w ciągu 5 dni od dokonania przelewu bankowego nie otrzymasz potwierdzenia rezerwacji, skontaktuj się z telecentrum Wizz Air by sprawdzić, czy otrzymaliśmy Twoją płatność."
https://wizzair.com/pl-pl/informacje-i- ... ew-bankowy

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 29 Lip 2024 16:12 
Awatar użytkownika

Loty: 170
Kilometry: 324 492
srebrny
Musisz czekać, aż środki zostaną zaksięgowane na ich koncie. Ich system po ok. kilkunastu minutach bez płatności kartą kasuje rezerwację (usuwa ją z twojego konta ale nie ze swojego systemu). Jak środki zaksięgują się na koncie to rezerwacja pojawi się na nowo i dostaniesz info na skrzynkę. Ja tak miałem przy płaceniu w 2019 albo 2020roku.
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#522 PostWysłany: 29 Lip 2024 16:29 

@bim-bam
A rozmawiałeś wtedy z nimi przez infolinię?
Ile czasu to zajęło?

Dzięki za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#523 PostWysłany: 29 Lip 2024 17:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie, cierpliwie czekałem.
 Profil Relacje PM off  

#524 PostWysłany: 29 Lip 2024 19:21 
Awatar użytkownika

srebrny
gregwzn napisał(a):
Witajcie!
Mam taki sam problem. Zrobiłem rezerwację, opłaciłem przez Przelewy24. W międzyciasie rezerwacja zniknęła a środki zeszły z konta.

Czy ktoś sie orientuje jak napisać reklamację i odzyskać środki?

W formularzu wymagany jest numer rezerwacji - którego nie ma, gdyż rezerwacja zniknęła.

Dzieki za pomoc!

Gdybyś miał potrzebę jednak z nimi się skontaktować to dzwoń na bezpłatny numer (chyba 22 128 49 05), odnajdą twoją rezerwację po twoich danych osobowych, po nr konta WDC lub telefonie/adresie mail.
 Profil Relacje PM off  

#525 PostWysłany: 29 Lip 2024 19:45 

Dzięki, z tym, ze automat nie przepuszcza mnie bez … numeru rezerwacji, ktorego nie mam :/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości