Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 17 Lip 2013 22:41 

Zbanowany
Cytuj:
Podtrzymuje powyzsze. Zadne dod. koszta nie groza

Bzdury piszesz. Mam nadzieje, ze nikt nie wezmie Twojej opinii za dobra monete.
Skoro jednak nie chcesz mnie i innym uzasadnic swoich opinii na forum prawnym - co sam sugerowales - to chyba lepiej spuscmy zaslone milczenia na sens Twoich porad prawnych.
 Profil Relacje PM off  

Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa
#22 PostWysłany: 18 Lip 2013 00:32 

beamiel napisał(a):
danielang napisał(a):
Wspolczuje sytuacji,napisz czy odzyskales pieniadze,ja mialem podobna historie ale z nieco innym zakonczeniem:

''Szanowni Państwo,
W związku z błędem w implementacji danych został dokonany podwójny zwrot kwoty 305.83GBP na Państwa konto podane w korespondencji.
Prosimy o zwrot wpłaconej kwoty 305.83GBP na konto zwrotne z którego otrzymali Państwo kwotę.
Z góry dziękujemy bardzo zwrot nadpłaconej kwoty.''

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha coz za ironia losu,srodkowy palec dla wizzair!!!

bardzo dobrze!!! hehehe
u mnie zwrot mamonki nastapił wczoraj (16/07/13)
po 4 miesiacach ciezzzzzkich nerwow
na infolinie tez okolo 70f wydałam
i nigdy juz nie bede placic przelewem bankowym! o nie!
ale co nie zabije to wzmocni hehe
teraz wiem i kazdego przestrzegam nie dzwonic na infolinie to nic nie da
jedynie formularz skarg mocno ukryty na ich stronie - 30dni roboczych na odpowiedz
i skarga
i ratowac sie
Europejskie Centrum Konsumenckie
Plac Powstańców Warszawy 1
00-950 Warszawa
http://www.konsument.gov.pl
Tel. 022 55 60 118

pozdrawiam
i ciesze sie ze tak sie pomylili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobrze ze odzyskales kase,ale jak widac zajmuje im to 3-4 miesiace a powinno 2 tygodnie.

Dzieki wszystkim za odpowiedzi wnoszace cos do tematu,bede informowal co dalej w tej sprawie,
pozdr;)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 18 Lip 2013 01:37 

Loty: 901
Kilometry: 1 399 635
niebieski
Jacku nie wprowadzam zamętu. Tak jest i parokrotnie to przerabiałem więc wiem co piszę. Ja byłem tą stroną która omyłkowo przelała nienależne kwoty (nie za bilety tylko za inne tematy) i bank w moim imieniu interweniował (skutecznie!).
A to co piszesz o interwencji banku w wypadku pomyłki samego banku - to jest oczywiste.[/quote]
Skad wiesz, ze bank nie kontaktowal sie z odbiorca ,a ten wyrazil.zgode na zwrot?[/quote]

Ależ ja wiem że się kontaktował. I widocznie użył na tyle skutecznych argumentów (np. art. 410 kc - świadczenie nienależne ), że dostałem zwrot omyłkowego przelewu.
I to miałem na myśli pisząc że "bank może się zwrócić w tej sprawie... itd."
W dodatku zleceniodawca może obciążyć odbiorcę odsetkami za bezpodstawne przetrzymywanie środków.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:11 

error;)

Ostatnio edytowany przez danielang, 24 Lip 2013 22:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 24 Lip 2013 22:23 

jacek69 napisał(a):
Ku wyjaśnieniu, moderatora to nie zagotowało, tylko forumowicza "jotodupca". Nie każdy jest wolny od zawiści ;)
Posty były coraz mniej merytoryczne i zostały przesunięte do OT.

Mój blad.Do usuniecia;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości