Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Paź 2013 19:08 

Witam mam pytanie dotyczace przelewu na konto bankowe wizzar w sposob tradycyjny na konto podane podczas rezerwacji zapomnialem w tytule przelewu wpisac benificjenta czyli wizzara czy z tego powodu moze byc problem z rezerwacja ?
 Profil Relacje PM off  

Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa Wczasy na Costa Dorada: 6 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2001 PLN. Wylot z Krakowa
#2 PostWysłany: 16 Paź 2013 20:08 

platynowy
Najważniejszy jest tytuł przelewu - czyli 6 znaków kodu potwierdzenia.

#3 PostWysłany: 16 Paź 2013 20:33 

Sprawdzalem zamiast wizzaira wpisalem nazwe banku ........ale jak kolega wyzej pisze to mam nadzieje ze bedzie ok a tak na marginesie faktycznie trzeba czekac 5 dni az zaksieguja przelew?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Paź 2013 22:30 

darekk napisał(a):
Sprawdzalem zamiast wizzaira wpisalem nazwe banku ........ale jak kolega wyzej pisze to mam nadzieje ze bedzie ok a tak na marginesie faktycznie trzeba czekac 5 dni az zaksieguja przelew?

5 dni to raczej przy weekendach. Moje płatności u landryny przelewem to max 48h i dostawałem potwierdzenie plus FV.

#5 PostWysłany: 16 Paź 2013 22:39 

Loty: 266
Kilometry: 329 280
srebrny
darekk napisał(a):

Rezerwowałem tydzień temu i czekałem 2 dni na potwierdzenie rezerwacji, a też płaciłem przelewem, wiec trochę krócej się czeka. A z tym bankiem jako odbiorca to nie będzie najmniejszego problemu bo tego raczej nikt nie sprawdza. Liczy sie numer konta oraz tytuł przelewu czyli kod rezerwacji składający sie z 6 znaków.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#6 PostWysłany: 17 Paź 2013 10:22 

Wow mam juz potwierdzenie a placilem wczoraj okolo 14 szybko !

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Paź 2013 10:41 

Mam jeszcze pytanie dotyczace kart pokladowych czy moge juz sobie je wydrukowac czy jest na to jakis okreslony sztywno termin dziekuje i pozdrawiam

Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Paź 2013 10:49 

"Odprawy przez Internet można dokonać od 30 dni do 3 godzin przed planową godziną odlotu."

Tym samym kartę drukujesz po odprawie ;)

#9 PostWysłany: 17 Paź 2013 11:10 

Ok rozumiem dziekuje

Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 24 Sty 2014 19:04 

Mam pytanie dotyczace odprawy on line wlasnie wydrukiwalem sobie bilety do Paryza lecz powrotne sa jeszcze nie aktywne napisane jest ze odprawa sie jeszcze nie zaczela czy trzeba jeszcze czekac az uplynie wiecej dni czy jak?

Wyslano z Note ll
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 24 Sty 2014 19:08 

darekk napisał(a):
Mam pytanie dotyczace odprawy on line wlasnie wydrukiwalem sobie bilety do Paryza lecz powrotne sa jeszcze nie aktywne napisane jest ze odprawa sie jeszcze nie zaczela czy trzeba jeszcze czekac az uplynie wiecej dni czy jak?

Wyslano z Note ll

"Odprawa internetowa jest dostępna w terminie od 30 dni do trzech godzin przed czasem planowanego odlotu"
http://wizzair.com/pl-PL/useful_information/faq#11
 PM off  

#12 PostWysłany: 24 Sty 2014 19:10 

No tak to wiem mi pozostalo 29 dni dlategi system wpuscil mnie i juz druknalem sobie bilety w jedna strone a nie moge wudrukowac powrotnych....

Wyslano z Note ll
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 24 Sty 2014 19:15 

darekk napisał(a):
No tak to wiem mi pozostalo 29 dni dlategi system wpuscil mnie i juz druknalem sobie bilety w jedna strone a nie moge wudrukowac powrotnych....

Wyslano z Note ll

daty lotów?
 PM off  

#14 PostWysłany: 24 Sty 2014 19:16 

Aaa masz racje termin wylotu zszedl z 30 dni a powrotu jeszcze nie. Dzieki za naprowadzenie gorny77

Wyslano z Note ll
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości