Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Kwi 2014 20:44 

Witam
Czy może mi ktoś pomóc w zakupie tańszych biletów Katowice -Bergamo.
dla 3 osób 27 maj do 10 lub 12 czerwca
Będę wdzięczna za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka do Asturii: loty do Hiszpanii Lufthansą z 4 miast od 509 PLN Wycieczka do Asturii: loty do Hiszpanii Lufthansą z 4 miast od 509 PLN
Loty (z dużym bagażem) do Wietnamu: bilety do Hanoi z Warszawy za 2535 PLN Loty (z dużym bagażem) do Wietnamu: bilety do Hanoi z Warszawy za 2535 PLN
#2 PostWysłany: 27 Kwi 2014 20:46 

viewtopic.php?f=181&t=38807&hilit=mam+wdc+pomog%C4%99

gdy ktoś ci kupi wydasz 108 zł na jego bilety, ja bym rozważył zakup samemu bez niczyjej pomocy z wykupem wizz discount club za 130 zł, przez rok będziesz miała ty i osoby z tobą lecące zniżkę 45 zł/bilet
http://www.fly4free.pl/rezerwacja-bilet ... -po-kroku/
 PM off  

#3 PostWysłany: 12 Maj 2014 19:08 

Loty: 38
Kilometry: 64 739
Witam!
Chciałabym kupić 3 bilety na trasie Londyn Luton - Poznań na 04.08.2014. Kiedy wybieram trasę z włączeniem lotu Poznań-Londyn-Poznań, cena za Londyn-Poznań to 199 zł za osobę. Jeśli natomiast wybieram interesujący mnie lot powrotny (bo tylko tego potrzebuję), cena zmienia się na 216,75 zł za osobę :| nie mam pojęcia jak to obejść i nie płacić dodatkowo za 3 osoby ponad 50 zł. Proszę o radę :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Maj 2014 19:12 

NIE DA się tego obejść
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości