Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Paź 2018 08:55 

Dzień dobry, prosę o wyrozumiałość, jesli okazałoby się, że taki temat był poruszany...szukam i nie mogę znaleźć. W czerwcu 2019 r. chcę wybrać się z rodziną na kilka dni do Portugali i poszukuję hotelu dla aktywnych dzieciaków, chodzi głownie o basen, zjeżdzalnie itp. Jeśli ktoś ma jakies doświadcznia proszę o podpowiedź. Ja znalazłem coś takiego: Hotel Cristal Vieira Praia & Spa, czy koś z was był i może napisac kilka słów komentarza? Bardziej interesują mnie oferty w okolicach Porto, ewentualnie w odległości do 150 km od miasta. Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

Tam sezon trwa przez cały rok 🌞🌴 Wyspy Zielonego Przylądka na ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusie za 3745 PLN Tam sezon trwa przez cały rok 🌞🌴 Wyspy Zielonego Przylądka na ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusie za 3745 PLN
Sardynia tańsza od Bałtyku❗🤭 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 497 PLN 💚🤍❤️ Sardynia tańsza od Bałtyku❗🤭 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 497 PLN 💚🤍❤️
#2 PostWysłany: 16 Paź 2018 10:50 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Fajny hotel, ja bym brał. Porto jest mało rodzinną destynację. Co innego południe Portugalii.
Więc zdecyduj na czym Ci bardziej zależy: dobre wino i enoturystyka, czy szczęście dzieci :mrgreen:

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość