Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Cze 2012 08:07 

niebieski
Dziś dostałem maila, że mogę przedłużyć Wizz Xclusive Club (upłynął mi w kwietniu 2012) po obniżonej cenia 19.99 EUR (85 PLN). Skorzystałem z okazji - myślę, że taniej chyba nie będzie.

Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
#2 PostWysłany: 20 Cze 2012 08:12 

witam,
członokostwo wygasło mi 16 kwietnia 2012 a dziś dostałem na maila ciekawą ofertę

Mamy nadzieję, że byli Państwo zadowoleni z członkostwa w klubie WIZZ Xclusive! Oprócz stałej zniżki do 10 euro za lot, z przyjemnością mogliśmy odwdzięczyć się członkom klubu za ich lojalność jedenastoma wyłącznymi ofertami umożliwiającymi dodatkowe oszczędności 20% ceny biletów.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy wyjątkową ofertę – przedłużenie członkostwa w klubie już dzisiaj za 19,99euro, czyli z obniżką o 10 euro w stosunku do ceny abonamentu!
Zapraszamy do skorzystania z tej wyjątkowej okazji i do dalszych oszczędności w najbliższych 12 miesiącach!
Aby przedłużyć abonament dla członków klubu w obniżonej cenie, kliknij tutaj!
Z poważaniem
Zespół Wizz Air

jakby nie patrzeć oferta ciekawa, tym bardziej że ostatnio często zniżki byy tylko dla klubowiczów :)
to w jakiej walucie wychodzi w chwili obecnej najtaniej?
i czy może ktoświe do kiedy można zakupić tę ofertę?

pozdr.

mod A -Lacze posty/watki
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Cze 2012 10:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Chętnie też przedłużę za taką kwotę :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości