Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1164 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59
Autor Wiadomość
#1161 PostWysłany: 14 Lip 2024 13:44 

platynowy
Wybieramy loty z kalendarza, a nie przez wyszukiwarkę
U mnie tylko wyszukiwanie lotów ma blokadę do końca grudnia br.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN
Wyspy Kanaryjskie: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive na Fuerteventurze od 2549 PLN. Wyloty z 3 miast Wyspy Kanaryjskie: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive na Fuerteventurze od 2549 PLN. Wyloty z 3 miast
#1162 PostWysłany: 15 Paź 2024 08:11 

niebieski
Wczoraj byłem zmuszony anulować dzisiejsze dwa loty ze względu na chorobę, bilety w sumie kosztowały 139 zł więc mała strata, natomiast Wizz wysłał mi w nocy fakturę na różnicę między ceną biletów a opłata za anulowanie, czy jestem na czysto z nimi czy muszę dopłacać różnice dlatego że anulowałem ?
 Profil Relacje PM off  

#1163 PostWysłany: 15 Paź 2024 08:22 
Awatar użytkownika

Loty: 456
Kilometry: 860 316
złoty
Po co je anulowałeś? Trzeba było się odprawić i liczyć na duże opóźnienie lotu. Może jeszcze byś zwrot otrzymał.

Temat postu: [Konto Wizz] - pytania
#1164 PostWysłany: 15 Paź 2024 08:24 

niebieski
Bo mam ubezpieczenie od rezygnacji i jak rok temu się nie stawiłem na lot to ubezpieczyciel mi robił fikołki że może poleciałem, musiałem brać pisma od wizza że się nie stawiłem, teraz w sumie też muszę bo anulowanie nie sprawiło że wysłali mi jakiego kolwiek maila z potwierdzeniem że anulowałem oprócz faktury 🤣
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1164 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości