Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1164 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Następna
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 30 Mar 2015 17:54 

platynowy
Tak, osoba która płaci ze swojego konta Wizz też musi być pasażerem.

Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni Fly&drive po Hiszpanii za 936 PLN. Loty do Oviedo (powrót z Bilbao) z Poznania + auto na 4 dni
Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom Odkryj Chorwację: Split i Korcula w jednej podróży za 511 PLN. Wylot z Katowic i prom
#502 PostWysłany: 30 Mar 2015 18:40 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
MałyTrzmiel napisał(a):
czy udało sie komus odzyskać wpłacone pieniądze na konto wizz club?

środków na koncie wizz nie można spieniężyć
 Profil Relacje PM off  

#503 PostWysłany: 31 Mar 2015 07:32 

tak, osoba musi znajdować sie na bilecie ale wcale nie musi leciec z wasza ekipa. jesli bilet w 2 strony dla mnie jako kupującego bedzie kosztowac w granicach 100zł to ja pokryje koszt a co do reszty kwoty mozemy sie dogadac. Jesli ktos sprawdza ceny biletów to prosze wziac pod uwage ceny nizsza dla uzytkownikow wizz clubu.
 Profil Relacje PM off  

#504 PostWysłany: 08 Kwi 2015 09:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Rezerwacja wizz:
część płatna punktami została odrzucona, część płatna kartą kredytową zaakceptowana i już nawet zaksięgowana.
Załącznik:
wizz rez częściowa.jpg
wizz rez częściowa.jpg [ 73.29 KiB | Obejrzany 3246 razy ]

Już tak oczekuje od tygodnia.
Nie zamierzam korzystać z tej rezerwacji (kupiłem inną która przeszła).
Kiedy ona wygaśnie?
Część opłacona kartą kredytową (i zaksięgowana) sama wróci na moje konto?
Czy reklamować muszę?

#505 PostWysłany: 08 Kwi 2015 09:31 

Witam!
A ja mam takie pytanie.. Kupiłem wczoraj bilety do Brukseli wykupując przy tym WDC. Płaciłem przelewem bankowym. Jest napisane, że 24h przelew musi być zrobiony, ale na potwierdzenie czeka się do 5 dni. Czy jest więc szansa, że WDC przyznają mi już dzisiaj (bo chcę kupić następne bilety a cena na ten dzień bardzo mi dzisiaj odpowiada) czy muszę czekać do 5dni?
Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#506 PostWysłany: 08 Kwi 2015 09:46 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
wojciu95 napisał(a):
Czy jest więc szansa, że WDC przyznają mi już dzisiaj (bo chcę kupić następne bilety a cena na ten dzień bardzo mi dzisiaj odpowiada) czy muszę czekać do 5dni?

Po aktywacji WDC przychodzi mail potwierdzający więc pierwszy się dowiesz, kiedy Ci aktywowali ;)
 Profil Relacje PM off
wojciu95 uważa post za pomocny.

#507 PostWysłany: 08 Kwi 2015 09:52 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
wojciu95 napisał(a):
Witam!
A ja mam takie pytanie.. Kupiłem wczoraj bilety do Brukseli wykupując przy tym WDC. Płaciłem przelewem bankowym. Jest napisane, że 24h przelew musi być zrobiony, ale na potwierdzenie czeka się do 5 dni. Czy jest więc szansa, że WDC przyznają mi już dzisiaj (bo chcę kupić następne bilety a cena na ten dzień bardzo mi dzisiaj odpowiada) czy muszę czekać do 5dni?
Pozdrawiam.

Wizzair w swoim regulaminie nie pozwala opłacać przelewem członkostwa w WDC. W praktyce dopuszcza taką możliwość, ale szczerze powiedziawszy może się okazać, że nie zdążą nadać WDC dzisiaj.
 Profil Relacje PM off
wojciu95 uważa post za pomocny.

#508 PostWysłany: 08 Kwi 2015 11:00 

Ok, potwierdzenie rejestracji już przyszło. Teraz pozostaje czekać na nadanie WDC do konta :)
 Profil Relacje PM off  

#509 PostWysłany: 27 Kwi 2015 12:36 

Witam,
a proszę o informacje w jaki sposob mam polaczyc karte raiffeisen wizzair z kontem WDC? teoretycznie mam czlonkowstwo bo mam karte, ale jak to sparować?
 Profil Relacje PM off  

#510 PostWysłany: 18 Maj 2015 16:42 
Awatar użytkownika

Loty: 159
Kilometry: 213 043
niebieski
Nie wiem czy to dobry wątek czy lepiej w temacie karty :)
Mam kartę raiff i żona ma dodatkową kartę (nie wnioskowała o kartę główną), wszystko działało bez większych problemów a teraz patrzę na maila żony i widzę coś takiego:

Cytuj:
Drogi Kliencie,

W związku z otrzymaniem przez Pana/Panią Karty Kredytowej Wizz Air MasterCard® został Pan/Pani automatycznie zarejestrowany do Programu Lojalnościowego Wizz Air na wizzair.com

Szczegóły rejestracji:
Numer konta WIZZ: 14xxxxxxxxx
adres email: xxxxxxxxxxx
hasło: xxxxxxxxxxx

Prosimy upewnić się, że wpisali/uzupełnili Państwo swoje dane osobowe w profilu klienta na wizzair.com przed pierwszą wymianą punktów. Brak wpisania/uzupełnienia danych osobowych uniemożliwi ich wymianę.

Dziękujemy za skorzystanie z nowego Produktu i życzymy udanych lotów z Wizz Air.

Zespół WIZZ

Spotkał się ktoś z czymś takim?

EDIT:
Konto punktowe 0,00
WDC ważne do 18.05.2016
 Profil Relacje PM off  

#511 PostWysłany: 18 Maj 2015 17:19 

Mam tak samo, karta od listopada, dzisiaj małżonce przyszedł meil o założeniu konta w wizzairze. Teorii Pani z infolinii nie będę przytaczał :lol: Po za tym że to normalna sytuacja i ona trochę dziwi się że ja się dziwię, ale niech tam mam nadzieję że samo się naprawi.
 PM off  

#512 PostWysłany: 08 Cze 2015 11:03 

niebieski
Orientuje sie moze ktos czemu na odcinku Tuzla – Sztokholm nie mozna placic punktami Wizz? Pierwszy raz mi zniknela ta zaladka z mozliowscia platnosci punktami WIZZ. Oczywiscie jestem na bilecie i mam srodki (kilkakrotnie wiecej nawet niz potrzeba).

#513 PostWysłany: 08 Cze 2015 17:56 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
W regulaminie jest coś takiego
Kod:
When booking online you can only pay from your credit for flights priced in your chosen base currency. Any other flight can be booked through the Call Centre. Currency options: GBP, EUR, PLN, HUF, RON, SEK, NOK.
 Profil Relacje PM off
shiver lubi ten post.
kliperjk uważa post za pomocny.

#514 PostWysłany: 15 Cze 2015 22:45 

Loty: 12
Kilometry: 15 348
czy jak będę miał tą kartkę z Polbanku to mogę normalnie kupić bilet na samolot ze zniżką, czy muszę doładować konto Wizz za te kilkaset euro i stamtad beda mi schodzic srodki?
 Profil Relacje PM off  

#515 PostWysłany: 15 Cze 2015 22:54 

wOJOK napisał(a):
czy jak będę miał tą kartkę z Polbanku

Jak będziesz miał kartę kredytową Raiffeisen Wizzair, ją aktywujesz to w ramach dostępnego limitu zadłużenia kupisz po zalogowaniu się na swoje konto mywizz bilety lotnicze wizzair ze zniżką wdc, obecnie nikt już konta środkami pieniężnymi nie doładowuje bo to NIE MA SENSU (za zakupy w/w kartą otrzymasz darmowe pkt wizz do wykorzystania przy kolejnej rezerwacji)
 PM off
wOJOK uważa post za pomocny.

#516 PostWysłany: 15 Cze 2015 23:15 

Loty: 12
Kilometry: 15 348
Anonymous napisał(a):
wOJOK napisał(a):
czy jak będę miał tą kartkę z Polbanku

Jak będziesz miał kartę kredytową Raiffeisen Wizzair, ją aktywujesz to w ramach dostępnego limitu zadłużenia kupisz po zalogowaniu się na swoje konto mywizz bilety lotnicze wizzair ze zniżką wdc, obecnie nikt już konta środkami pieniężnymi nie doładowuje bo to NIE MA SENSU (za zakupy w/w kartą otrzymasz darmowe pkt wizz do wykorzystania przy kolejnej rezerwacji)

ok, rozumiem. gdzieś tu czytałem, że ktoś doładowywał konto Wizz kwotą minimalną chyba 300 zł albo nawet euro i się obawiałem, bo planuję na początek jakiś tańszy lot i nie chciałbym zamrażać kasy.
 Profil Relacje PM off  

#517 PostWysłany: 18 Cze 2015 12:39 

Witam posiadam ważne konto w Wizz Discount Club do 30 lipca tego roku oczywiście na strych zasadach czyli zniżka na max. 6 osób jestem w trakcie wnioskowania o kartę Wizz RaiffeisenPolbank .
Czy członkostwo zmieni mi się automatycznie na te nowe czyli tylko 2 osoby ?
Jeśli tak to czy istniej możliwości zmiany jego na grupę ? jaki to jest koszt ?
Aha i jeszcze jedną rozumiem że jeśli posiadam ważność konta do 30 lipca to do 30 lipca mam możliwości korzystania z zniżek na loty nawet jeśli odbędą się w grudniu ?
 Profil Relacje PM off  

#518 PostWysłany: 18 Cze 2015 14:21 

niebieski
Ad1. Zmieni się jak tylko odpalisz kartę Raifaisena na Standard znaczy 2 osoby
Ad2. Jezeli masz grupę, kupiona wcześniej to piszesz reklamację do Wizz i powinni zmienić na grupę czyli 6 osób.
Ad3. Liczy się kiedy zakupujesz bilety a nie termin wylotu tzn. jezeli kupisz 29 lipca na grudzień to kupujesz ze zniżką.
 Profil Relacje PM off  

#519 PostWysłany: 18 Cze 2015 15:11 

Dziękuję za pomoc czy istnieje możliwość zmiany z standar na grupa ? Jaki to jest koszt? Szukałem ale Niestety nie znalazłem informacji .
 Profil Relacje PM off  

#520 PostWysłany: 18 Cze 2015 16:39 

niebieski
@dareks1990 placisz 90zl i masz grupa, na stronie wizzaira masz przeciez rozpisane to.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1164 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości