Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sty 2014 22:39 

niebieski
Witam. Od wczoraj mam problem z wyszukiwarką W dalszym ciągu mam aktywne członkostwo w WDC ale gdy chcę kupić bilety to nalicza mi cenę dla "zwykłych" pasażerów.Cenę główną też pokazuje normalną. Też tak macie? Pozdrawiam

Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi Lato na Rodos za 1286 PLN. Loty z Warszawy + 4 noclegi
Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów Zamiast tłumów góra 60 osób na godzinę. Duże ograniczenia w jednej z największych atrakcji Kanarów
#2 PostWysłany: 01 Sty 2014 22:46 

U mnie działa i różnicuje właściwie ceny.
 PM off  

#3 PostWysłany: 01 Sty 2014 22:47 

bez problemów, po zalogowaniu konto z aktywnym wdc (wynikające z posiadania kk citi wizz) pokazuje i nalicza zniżkę (przeglądarka firefox, ale to chyba nie ma znaczenia)
 PM off  

#4 PostWysłany: 01 Sty 2014 23:30 

niebieski
Witam. U mnie też różnicuje ale nie mogę wybrać tych dla członków clubu, jestem zalogowany, mam ważne członkostwo a nie mogę wybrać tańszych biletów. Pozdrawiam

#5 PostWysłany: 01 Sty 2014 23:40 

orfik11 napisał(a):
Witam. U mnie też różnicuje ale nie mogę wybrać tych dla członków clubu, jestem zalogowany, mam ważne członkostwo a nie mogę wybrać tańszych biletów. Pozdrawiam

na rezerwacji posiadacz wdc jest jeden, ty co najwyżej oprócz dla siebie w jednej rezerwacji bilety ze zniżką możesz zakupić innym osobom (zapewne to dla ciebie jest czytelne, ale wolę to wyjaśnić innym bo twój opis może wprowadzać w błąd) - nie pozostaje nic innego jak poczekać do rana, jak nie to telefon na te tańsze telefony do wizzair o pomoc
 PM off  

#6 PostWysłany: 01 Sty 2014 23:50 

niebieski
Witam. Tak, jak najbardziej wiem, znam, rozumiem. Nie rozumiem problemu ale...poczekam do jutra i zobaczymy. Tyle, że to już drugi dzień problemów. Pozdrawiam

#7 PostWysłany: 02 Sty 2014 11:10 

niebieski
Pisałem o analogicznym problemie kilka tygodni temu. Albo to jakieś zwisy systemu / modyfikacje, albo celowo to robią. W tej chwili działa normalnie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości