Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 18 Kwi 2015 17:27 
Awatar użytkownika

Mnie również nikt nigdy i nigdzie o tę kartę nie pytał, choć ja akurat zawsze miałem. Z drugiej strony ta karta faktycznie nie zwalnia od opłat za granicą, choć pewnie inaczej patrzą na ubezpieczonego niż na nieubezpieczonego, zwłaszcza obcokrajowca.

Zobacz słone jeziora w Hiszpanii! Loty do Alicante z Poznania i 4 noclegi w hotelu ze śniadaniami za 837 PLN Zobacz słone jeziora w Hiszpanii! Loty do Alicante z Poznania i 4 noclegi w hotelu ze śniadaniami za 837 PLN
Lato na Costa Brava: 7-dniowy wypoczynek z wyżywieniem za 2580 PLN. Wylot z Katowic Lato na Costa Brava: 7-dniowy wypoczynek z wyżywieniem za 2580 PLN. Wylot z Katowic
#22 PostWysłany: 19 Maj 2015 09:42 

Loty: 423
Kilometry: 729 217
niebieski
Orientuje się ktoś czy w Stromstad (lub okolicach) znajduje się jakaś dobra, ustronna miejscówka, gdzie można się rozbić z namiotami?

#23 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:27 

Jeżeli przylatuję do TRF o 8:00 i najbliższy pociąg do Sandefjord mam 9:15 / przyjazd 9:20, to bez problemu zdążę na prom do Stromstad o 10:00?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 17 Cze 2015 11:44 

Tak,śmiało. Ze stacyjki kolejowej do wejścia na prom jest jakieś 15 min pieszo spacerkiem. Tak samo jechałem.
 PM off
xyz uważa post za pomocny.

#25 PostWysłany: 24 Cze 2015 10:04 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Według mnie przepłynięcie się promem to największa atrakcja Sandefjord. Za 8 euro 5h rejsu to świetna cena, zwłaszcza na Norwegię. Kolejki w bezcłowym naprawdę olbrzymię i widać że Skandynawowie też ostro potrafią pić, u niektórych naprawdę konkretne ilości alko w koszykach ;)
Co do promu, pełen wypas. My płynęliliśmy 10-12:30, 40 minut mieliśmy w Stromstad i powrót 13:30-16. Moim zdaniem naprawdę warto, widoki super.
Piwko w barze na promie 39 koron, całkiem niezłe, ale bez szału. W recepcji można wymienić euro. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia z tej wycieczki. Dodając że pogodę mieliśmy naprawdę rewelacyjną (nie potrzebnie się obawiałem) to polecam wszystkim.
Bilety wymieniamy na podstawie rezerwacji opłaconej przez neta zarówno w Sandefjord jak i w Stromstad.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 06 Mar 2024 00:28 

Loty: 263
Kilometry: 354 404
złoty
Po 9 latach będzie kandydatura do złotej łopaty, ale co tam... Z istniejących tematów najbardziej spasował mi ten.

Rejs Sandefjord -> Stromstad OW Color Line. Czy na pokład można wnieść skromny litr mocnego alkoholu? Potrzebnego na dalszą część podróży rzecz jasna, nie pytam o spożywanie na morzu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość