Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Sevilla
#1 PostWysłany: 30 Lis 2012 16:31 

,,Nocował'' ktoś kiedyś na tym lotnisku i czy jest to w ogóle możliwe ?

W styczniu będę lądował o 24 na tym lotnisku a kolejny samolot o 7.40 :( Stad moje pytanie.
 Profil Relacje PM off  

Przygoda w Kolumbii: Bogota, Medellin, Santa Marta i Cali w jednej podróży z 2 miast od 3693 PLN Przygoda w Kolumbii: Bogota, Medellin, Santa Marta i Cali w jednej podróży z 2 miast od 3693 PLN
Tygodniowe all inclusive w 4* hotelu na wyspie Sal za 3730 PLN. Wylot z Warszawy Tygodniowe all inclusive w 4* hotelu na wyspie Sal za 3730 PLN. Wylot z Warszawy
#2 PostWysłany: 30 Lis 2012 19:50 

Loty: 235
Kilometry: 324 068
niebieski
Tak, 1,5 tyg. temu nocowałam na lotnisku w Sewilli. Generalnie nie ma na co narzekać, w hali odlotów jest sporo ławeczek składających się z 4-6 krzesełek (bez podziału między nimi), nawet z obiciem, na których możesz spokojnie spać. Całkiem sporo ludzi było. Jest też kawiarnia, której kanapy nie są zamknięte na noc, tak w rogu stoją, że nawet fajny półmrok tam panuje. Tam spać nie próbowałam, ale nie sądze, aby był jakis problem. Ale na pewno Cię obudzą przy otwieraniu, a robią to wcześnie. Jak wstałam o 5.00, to już tam było czynne.
Generalnie nikt z ochrony przez całą noc nie przyszedł nas sprawdzać, przeganiać, ani nic. Nawet część świateł w nocy była przygaszona. Dostęp do łazienek też bez problemu. Także nie masz powodu do zmartwień, spokojnie możesz zostać na lotnisku między lotami.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Lis 2012 21:12 

Dzięki dd89 za szybką odpowiedz.

dd89 napisał(a):
w hali odlotów jest sporo ławeczek składających się z 4-6 krzesełek (bez podziału między nimi), nawet z obiciem, na których możesz spokojnie spać.

Pewnie miałaś :) na myśli takie stalowe ławki z czarnym obiciem - je już pare razy testowałem w Hiszpanii ,ale jeszcze nigdy na SWQ. :P

Ostatnio edytowany przez Sowak, 02 Gru 2012 23:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Sevilla
#4 PostWysłany: 01 Gru 2012 00:57 

Loty: 235
Kilometry: 324 068
niebieski
Jeśli dobrze pamiętam, to obicie było granatowe. Ale to nie zmienia faktu, że spało się całkiem dobrze. ;-)

No i na myśli, to jak już to miałAm ;-)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Sevilla
#5 PostWysłany: 09 Gru 2018 12:02 

niebieski
Na gorąco POLECAM

Hotel Goya, Seville

Busem z lotniska i do hotelu.
Ścisłe centrum starego miasta, jednocześnie - wszędzie blisko, cicho i bezpiecznie.

Pełen komfort,pokój czyściutki,łóżko wygodne.Jak to w starych kamiennicach, okienko na korytarz/patio itp.
Zapłaciłem 52 Euro/noc za dwójkę (bez śniadania) zakup 20h przed wylotem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości