Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 21 Wrz 2023 17:46 

Loty: 159
Kilometry: 344 842
niebieski
Jeszcze jedna sprawa. Hotele oferowały darmowy transport z lub na lotnisko. Ciekaw jestem jak ten problem rozwiązać?
 Profil Relacje PM off  

Ferie zimowe: Madera na tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2399 PLN. Wylot z Warszawy Ferie zimowe: Madera na tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2399 PLN. Wylot z Warszawy
Wiosenny tydzień na Korfu za 692 PLN. Loty z Wrocławia + noclegi nad morzem Wiosenny tydzień na Korfu za 692 PLN. Loty z Wrocławia + noclegi nad morzem
#22 PostWysłany: 22 Wrz 2023 06:06 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
@potek7 Prawdopodobnie teraz trzeba będzie rozwiązać go we własnym zakresie, gdyż z 10 km (z miasta na lotnisko REP) zrobi się niemal 50 km (na nowe SAI). Ze względu na dystans do czasu uruchomienia jakiegoś busa jedyną opcją pozostanie prawdopodobnie taxi, bo ciężko wyobrazić mi sobie tak długą trasę tuktukiem.

Natomiast w Kambo wszystko jest możliwe, dlatego równie dobrze dedykowany shuttle bus z rozkładem pod konkretne odloty może pojawić się już 16 października :) lub za rok.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#23 PostWysłany: 22 Wrz 2023 08:41 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Dobrze, że taksówki stosunkowo tanie....
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 20 Paź 2023 07:18 

Dojechałem przed chwilą na nowe lotnisko Siem Reap. Jechałem autobusem lotniskowym z CFD Duty Free, gdzie można też kupić bilety po 8$ w jedną stronę. Czas jazdy wyniósł jakieś 55 minut.

Tutaj informacje okazały się prawdziwe: https://www.angkorphotographytours.com/ ... p-airport/

W necie nie znalazłem oficjalnych informacji o tym busie.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#25 PostWysłany: 26 Paź 2023 22:31 

niebieski
antymon napisał(a):
W dniu 16 października 2023 władze Kambodży otwierają nowe lotnisko międzynarodowe Siem Reap [SAI]. Ja akurat zarezerwowałem lot z Siem Reap [REP] do Hanoi na 20 października, więc będę robił rozpoznanie bojem na tym nowym lotnisku. Przynajmniej mam taką nadzieję, bo nie ma żadnego potwierdzenia, że mój lot został 1:1 przeniesiony na nowe lotnisko. Jestem w procesie dobijania się do customer service.

Jest tylko taka informacja z tych oficjalnych: https://www.cambodiaangkorair.com/news/ ... -customers

Czy to oznacza, że polecę, jak planowałem? Chyba się okaże.

Jakie wieści z dojazdu na SAI?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość