Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Tajwan marzec 2025
#1 PostWysłany: 13 Paź 2024 09:24 

platynowy

Dokąd
* Tajwan

Data wylotu
* 13.03.2025

Data powrotu
* 27.03.2025

Długość pobytu
* 11 dni

Bagaż
* Bez znaczenia.

Liczba pasażerów
* 2

Sam znalazłem
* OJ BUD - BKK - TPE - BUD 2k + OW BKK - TPE 20k M&M lub 600 zł.

Dodatkowe informacje
Próbuję znaleźć lot do Tajwanu w marcu 2025 ze stopem w BKK/KUL itp. W Tajwanie chcę być w okresie 17-27.03 +/- 3 dni. Sam znalazłem OJ z BUD chińczykiem + OW Eva Air za mile.

Próbowałem też szukać lotów z Wiednia Eva Air ze stopem a BKK, ale mają chyba tylko stop techniczny. Chętnie dopłacę, jeśli miałbym lot na jednym bilecie.

Proszę o wędkę nie o gotowca - w jakich liniach szukać?

Opcjonalnie myślę też nad bezpośrednim lotem BUD-TPE za 2k 16-27.03. Cena za taką odległość wydaje się poprawna - brać czy czekać? Próbowałem wyszukać ten lot bezpośrednio na stronie CA ale wyrzuca komunikat:

Cytuj:

We are unable to find returning flights matching the criteria you specified. Please modify your selection and try again. (9101)

Natomiast kiedy ręcznie wrzucę daty na stronie CA to robi się kwota 2,4k PLN - co robię źle?

ImageImageImageImage

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN
Wyspy Kanaryjskie: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive na Fuerteventurze od 2549 PLN. Wyloty z 3 miast Wyspy Kanaryjskie: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive na Fuerteventurze od 2549 PLN. Wyloty z 3 miast
 Temat postu: Re: Tajwan marzec 2025
#2 PostWysłany: 13 Paź 2024 21:26 
Awatar użytkownika

Cytuj:
Natomiast kiedy ręcznie wrzucę daty na stronie CA to robi się kwota 2,4k PLN - co robię źle?

Na niemieckiej wersji językowej działa i wyświetla się cena 507,46 Euro w tych dniach.

Załączniki:
Zrzut ekranu 2024-10-13 212131.png
Zrzut ekranu 2024-10-13 212131.png [ 129.63 KiB | Obejrzany 340 razy ]
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.
Kothson uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości