Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 29 Wrz 2023 21:35 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
-- 29 Wrz 2023 21:24 --

Śmiesznie, jak oni wszyscy machali odlatującemu helikopterowi :)

-- 29 Wrz 2023 21:35 --

Doczytałem do końca.

Myślałem, że Japończycy to grzeczni ludzie, a tu takie numery. Mam nadzieję, że przynajmniej wystawiłaś im odpowiednie oceny w internecie.
 Profil Relacje PM off
2catstrooper lubi ten post.

Święta lub sylwester na Wyspach Kanaryjskich! Czarterowe loty z Polski już od 499 PLN Święta lub sylwester na Wyspach Kanaryjskich! Czarterowe loty z Polski już od 499 PLN
Kalendarz adwentowy PLL LOT: loty do Rumunii z Polski od 419 PLN Kalendarz adwentowy PLL LOT: loty do Rumunii z Polski od 419 PLN
#22 PostWysłany: 30 Wrz 2023 05:17 
Awatar użytkownika

złoty
@piotrkr

Oni tu zawsze machaja na odlocie. Na kazdym lotnisku grupa obslugi naziemnej ustawia sie w szeregu i macha jak samolot odjezdza od gate'u.
na tych stacjach, gdzie jest pan peronowy, to on bedzie machal do odjezdzajacego pociagu. Jak bus dalekobiezny odjezdza, to obsluga przystanku rowniez macha. Na przystani statkow jak prom odplywa, tez machaja. Taki zwyczaj.

A jak ostatnio na lotnisku lal deszcz i nie pomachali, to sie dzieciak przy oknie w samolocie rozplakal, bo nie machali.

Ja ten zwyczaj bardzo lubie. Ludzie w samolocie, helikopterze, autobusie, promie zazwyczaj odmachuja.

A Japonczycy grzeczni? hahaha!!! To najwiekszy mit wszechczasow.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#23 PostWysłany: 30 Wrz 2023 07:41 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
Lepsze machanie niż polskie klaskanie przy lądowaniu ;)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 07 Paź 2023 23:59 

Loty: 889
Kilometry: 1 371 428
srebrny
nie tylko polskie, w wielu innych krajach też klaskają ale dotyczy to tylko tanich linii.
 Profil Relacje PM off
2catstrooper lubi ten post.

#25 PostWysłany: 08 Paź 2023 09:03 

złoty
No i nie dziwota, że Japończycy mają problem z tymi gaijinami. Siedzą tacy w „prestiżowym” pociągu za miliony monet i prychają ze śmiechu, bo ktoś o jakiejś babie napisał, strasznie to niewychowane i jeszcze bezczelnie zajmuje miejsca obok i bagaż trzeba przestawiać.

A relacja jak zawsze fantastyczna. Od razu człowiek chce pojechać w miejsca, które opisujesz. :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 17 Lip 2024 09:24 
Awatar użytkownika

HON fly4free
To takie post scriptum, wpadl mi w oko ostatnio swietny serial na Planete + "Życie pod wulkanem", no i sezon 2 odc 4 to: "Aogashima. Tajemnice zagubionej wyspy" :-)
Rownie piekne zdiecia jak @2catstrooper i wiele ciakawych info o tej odleglej dzielnicy Tokio.
Jak ktos ma C+ to tu: https://www.canalplus.com/pl/dokumenty/ ... -2/sezony/
 Profil Relacje PM off
JIK lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości