Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lis 2013 17:50 

Witam!!!
Szukam taniego noclegu w Maladze lub okolicach.
Będę tam od 16 czerwca 2014. Zna może ktoś w miarę tanie ceny za noclegi?
Pozdrawiam!!!

Michał :D :) 8-)
 Profil Relacje PM off  

Włochy mniej znane: Sycylia i Pantelleria lub Lampedusa w jednej podróży z Warszawy od 705 PLN Włochy mniej znane: Sycylia i Pantelleria lub Lampedusa w jednej podróży z Warszawy od 705 PLN
City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu City break w Wiedniu za 499 PLN. Loty z Warszawy i 2 noclegi w hotelu
#2 PostWysłany: 09 Lis 2013 18:09 

Malaga i tanie noclegi niestety to się wyklucza (nie wiem co u Ciebie znaczy słowo tani)
Sam znalazłem przez airbnb mieszkanie w centrum Malagi we wrześniu (do promocji norwegian) na tydzień dla 4 osób za 1500 zł i cenę uważam za bardzo dobrą po tym co oferuje np. booking.com
 PM off  

#3 PostWysłany: 09 Lis 2013 18:17 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Hej,
w Maladze tanio nie znajdziesz. Jeżeli miałbym coś sugerować to szukaj na całym Costa del Sol - w mojej ocenie lepsze wyjście bo jeżeli zarezerwujesz odpowiednio wcześniej to znajdziesz coś taniego. A z dojazdem bym się też nie martwił o ile planujesz wypożyczyć auto (a ceny za wynajem w porównaniu np. do Grecji czy nawet Polski są bardzo tanie - z odpowiednim wyprzedzeniem oczywiście).

#4 PostWysłany: 09 Lis 2013 18:19 

Ja znalazłam San Pablo Apartament na sierpień przez booking.com dla 4 osób. Apartamenty są w pełni wyposażone, co jest ważne dla nas, ale to jeszcze szczyt sezonu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Lis 2013 18:20 

A cena 1800, więc jak na sierpień...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Lis 2013 19:53 

Dzięki wielkie za wszystkie sugestie.
Mam jeszcze trochę czasu, więc coś znajdę.

Pozdrawiam !!!

Michał
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Lis 2013 11:32 

Obczaj Fuengirola Apartamentos Turisticos, w czerwcu pewnie jeszcze bez tragedii a pokoje jak i sam hotel naprawdę spoko.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Lut 2014 17:51 

Loty: 32
Kilometry: 53 302
czy ktos moglby polecic cos w rozsadnej cenie w maladze lub bliskiej okolicy w terminie druga polowa sierpnia?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Lut 2014 19:19 
Awatar użytkownika

Loty: 150
Kilometry: 202 271
niebieski
Witajcie moi drodzy.
Jestem nowa w te klocki i wielkim wyczynem było już dla mnie użycie AirBnb i wykorzystanie zniżki. Teraz poszukuję jakiegoś taniego noclegu w Maladze na tydzień w maju [9-16]. Nie wiem czy ktoś był i może coś polecić, niestety strony typu hostelbookers i booking oferują noclegi za prawie 600 zł, nie ukrywam, że szukam czegoś tańszego, ale znowuż nie chciałabym decydować się na couchsurfing.
Wiem, że są tutaj prawdziwi pasjonaci i osoby uzależnione od szukania tanich lotów i noclegów i właśnie ich chciałabym prosić o pomoc.
Z resztą, jakakolwiek pomoc się przyda i z góry dziękuje :)

J.

#10 PostWysłany: 21 Mar 2014 12:49 

Ktoś nocował w MalagaRoom Santa Maria i mógłby napisać kilka zdań? Ew. inne tanie noclegi w dobrej lokalizacji w Maladze.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 21 Mar 2014 13:56 

Loty: 887
Kilometry: 1 369 464
srebrny
W wątku "Andaluzja" ogłaszał się kolega dominator1 :
viewtopic.php?f=155&t=23890&start=160
Cytuję: "Mieszkam w Maladze od 15 lat. Z chęcią podwiozę i oprowadzę po Maladze i nie tylko. Ceny rozsądne :> Możemy pojechać do Granady, Cadiz, Nerja, Gibraltar, Corodba, Mijas, Benalmadena, białe miasteczka i inne ciekawe okolice takie jak El Chorro . Znam też tanie i dobre knajpy z dobrym winem i świeżymi owocami morza w okolicach Malagi . Podwiozę i zawiozę z lotniska w Maladze do hotelu. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt 0034 674 472 512 lub gregory.stefan@vp.pl ".
Może pomoże również w kwestii noclegowej..!
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 24 Kwi 2014 21:27 

niebieski
gdzie na Costa del sol sa najpiekniejsze plaze?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 24 Kwi 2014 21:33 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
spiggy napisał(a):
gdzie na Costa del sol sa najpiekniejsze plaze?

jak jedziesz w stronę gibraltaru z malagi to miedzy 35. i 36. kilometrem.

#14 PostWysłany: 30 Lip 2014 11:28 

mógłby ktoś polecić jakieś sprawdzone tanie noclegi, w okolicach sevilli( nie musi być w centrum, nawet przedmieściach w kierunku cadiz,), w okolicach gibraltaru oraz kolejny nocleg na trasie marbela - malaga, chciałbym żeby wypowiedziały sie osoby które spały w/w miastach, i mogą polecić coś,

nie szukamy wygód, aby było łóżko i łazienka,
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 30 Lip 2014 11:38 

A ja z całego serca polecam https://www.airbnb.pl/rooms/569693?euid ... 284ff2a13b . Nocowaliśmy tam 2 dni czekając na lot do Rio. Bardzo przyjemny właściciel, który mówi dobrze po angielsku, przyjemna okolica i najwspanialszy widok jaki można sobie zamarzyć - chciało się tylko siedzieć na balkonie i popijać winko!! :) Do pięknej plaży jakieś 10-15min na piechotkę i bardzo blisko do lotniska (jakieś 7km).

#16 PostWysłany: 13 Sie 2014 06:14 
Awatar użytkownika

Loty: 18
Kilometry: 26 076
Witam,
Nocleg planujemy w tym hotelu http://www.hotelvitamarinasur.com/ ceny do przyjęcia. Jednak mamy wątpliwości odnośnie ostatniej dobry, wylot mamy tradycyjnie Ryanair o godzinie 6.15 czy możemy opuścić hotel np. przed godziną 4.00 ? na Booking wyczytałem, że w tym hotelu sprawy meldunkowe załatwimy od 12 do 12 recepcja czynna non stop...może to błache pytanie ale trochę sieje we mnie wątpliwości :oops:
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 13 Sie 2014 06:34 
Awatar użytkownika

Loty: 459
Kilometry: 870 109
złoty
jasiek1212 napisał(a):
czy możemy opuścić hotel np. przed godziną 4.00 ? :

Nikt cię na siłę w hotelu nie zatrzyma przecież;-) Najlepiej uprzedź w recepcji, że wychodzisz o 4 rano. Ja klucz zostawiałam na recepcyjnej ladzie, albo w drzwiach, jak tam sobie życzyli. Nigdy nie było problemów.
jasiek1212 lubi ten post.

#18 PostWysłany: 13 Sie 2014 15:30 
Awatar użytkownika

Loty: 18
Kilometry: 26 076
no mam nadzieję, że problemu nie będzie :lol: wybrałem ten hotel http://www.hotelvitamarinasur.com/

Zastanawiamy się z żonką nad opcją z pełnym wyżywieniem tylko nie wiem czy jest sens skoro trochę chcemy pojeździć po Maladze, natomiast myślę, że śniadania i kolacje w hotelu to optymalne rozwiązanie co myślicie ?
Jeszcze mam problem bo posiadam kartę debetową VISA ELECTRON a tam w hotelowych opcjach jest tylko VISa akceptowalna...przejdzie ta transakcja ?
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 18 Sie 2014 13:17 

Loty: 124
Kilometry: 227 163
niebieski
http://www.malagahostel.es/english.html mieszkałem w tym hostelu, świetny dojazd do miasta (autobusem ok 15 min, karta miejska 10 przejazdów- ok 8 euro), blisko plaży (na piechotę 5-7 min), rok temu byłem w połowie września- temp idealna dla mnie, dochodziła nawet do 40 st. wynajmowałem pokój 2os., śniadanie kontynentalne, raczej bez szaleństw, ale zawsze jakas kawa, chleb, dżem, pięknie urządzona kuchnia, w której niczego nie brakowało i można było zjeść sobie potem obiad, zrobiony przez siebie, na tarasie, który znajdował się na samej górze hostelu z widokiem na całą Malagę. Polecam serdecznie i zapraszam do mojej relacji z tego miasta: viewtopic.php?t=42270?t=42270
 Profil Relacje PM off
jasiek1212 lubi ten post.

#20 PostWysłany: 30 Wrz 2014 14:54 

Witam,

lecę do Malagi 22.10 (lądowanie o 23:50) i poszukuje noclegu na 2 dni. Zależy mi na tym, aby sprawnie się przemieścić z lotniska do noclegu. Z tego co wiem jest ostatni pociąg o 0:54 i nie powinno być problemu ze zdążeniem na niego. Ewentualnie coś w okolicach lotniska. No chyba że istnieje jakiś inny (poza taxi) środek transportu, którym możemy o tej godzinie dojechać z lotniska do miasta. Jeśli chodzi o warunki to nie potrzebujemy nie wiadomo czego (bez dzieci, para). Wiem, że na lotnisku jest Holiday Inn (albo Ibis Budget?), ale to traktuje jako ostateczność (cenowo nie zachwyca, 50 euro?)

Coś polecicie? Dzięki z góry

Pozdrawiam
Bartek
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości