Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: WAW-CDG-WAW od 377zł
#1 PostWysłany: 14 Wrz 2015 16:30 

AirFrance z bagażem podręcznym. Ciekawa alternatywa do Ryanair z WMI.
Terminów jest sporo - również na weekend'y i święta.
Ceny się zmieniają więc trzeba "polować".
Mi podczas rezerwacji 9-12.10 z 594zł zrobiło się 377zł.

Załączniki:
waw-cdg-waw.jpg
waw-cdg-waw.jpg [ 88.51 KiB | Obejrzany 2440 razy ]
 Profil Relacje PM off
Raphael lubi ten post.

Fly&drive we Włoszech za 231 PLN. Loty z Warszawy do Bari + wynajem auta na 3 dni Fly&drive we Włoszech za 231 PLN. Loty z Warszawy do Bari + wynajem auta na 3 dni
7 dni z all inclusive w 4* hotelu w Wenezueli za 4829 PLN. Bezpośrednio z Katowic 7 dni z all inclusive w 4* hotelu w Wenezueli za 4829 PLN. Bezpośrednio z Katowic
#2 PostWysłany: 14 Wrz 2015 16:44 
Site Admin
Awatar użytkownika

Polecam LO, można złapać za 299 zl te sama trasę
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Wrz 2015 17:01 

Masz rację ale terminy i godziny zazwyczaj na weekend nieciekawe.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Wrz 2015 17:08 

w/w oferta ma jakiś miesiąc i tyle jest dostępna, poniżej kalendarz z flipo.pl do końca lipca 2016r. łącznie z weekendami
https://www.flipo.pl/pl/calendars/list/1566

https://www.flipo.pl/pl/calendars/list/1567
 PM off  

#5 PostWysłany: 14 Wrz 2015 18:48 

Mi nie udało się znaleźć nic fajnego na weekend w tym roku z tych kalendarzy co podałeś.
LOT też sprawdzałem, niemniej warto teraz zerknąć na 12-15.02.2016 (walentynki).
Niemniej AF ma ten plus że ląduje na 2F co oszczędza czas na dojazdach.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Wrz 2015 19:05 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Walentynki z AF były również na głównej: http://www.fly4free.pl/air-france-walen ... a-272-pln/

-- 14 Wrz 2015 19:06 --

Walentynki z AF były również na głównej: http://www.fly4free.pl/air-france-walen ... a-272-pln/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 14 Wrz 2015 20:27 

Heh, to jakaś licytacja? Bo nie bardzo rozumiem o co Wam chodzi?
Z mojej strony chciałem tylko wskazać że jest fajna opcja z wygodnym dojazdem do centrum bez biegania po lotnisku.

P.S. WMI-BVA-WMI teraz to 308zł na walentynki :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Wrz 2015 20:59 

greyg napisał(a):

1. nie, ale na przyszłość zanim coś wrzucisz sprawdź na szukaj i stronie głównej czy ktoś tego np. miesiąc wcześniej nie wrzucił
2. słabo się znam, ale jak ktoś wrzuca kalendarz grudnia, po czym pisze o walentynkach to coś się komuś miesza i tyle
3. by nie było, że się czepiamy i by nie zniechęcić do profesjonalnego wrzucania okazji w przyszłości masz u mnie "Lubię to", a nawet zaszaleję "pomógł"
 PM off  

#9 PostWysłany: 14 Wrz 2015 21:06 

Strona główna podobno już nie ma nic wspólnego z forum?!

Wysłane z mojego MSP4505 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 14 Wrz 2015 21:09 

dlatego wpisałem "i", bo tu i tam wrzucane są okazje na tanie loty (a i dzisiaj okazało się na przykładzie lotów do Brazylii, że forum jest inspiracją strony głównej, tak mi sie przynajmniej wydaje bez sprawdzania godzin publikacji)
 PM off  

#11 PostWysłany: 14 Wrz 2015 23:01 

Anonymous napisał(a):
greyg napisał(a):

1. nie, ale na przyszłość zanim coś wrzucisz sprawdź na szukaj i stronie głównej czy ktoś tego np. miesiąc wcześniej nie wrzucił
2. słabo się znam, ale jak ktoś wrzuca kalendarz grudnia, po czym pisze o walentynkach to coś się komuś miesza i tyle
3. by nie było, że się czepiamy i by nie zniechęcić do profesjonalnego wrzucania okazji w przyszłości masz u mnie "Lubię to", a nawet zaszaleję "pomógł"

:)
a.d. 1.
Mam na bieżąco wszystko. W przypadku tradycyjnych linii trochę się zmienia z dnia na dzień.
Dlatego napisałem żeby "polować" na termin.
a.d. 2.
Akurat grudzień jest dobrym przykładem cenowym. Szczególnie jak ktoś chciałby się wybrać na święta.
Na walentynki taniej jest LOT'em, ale to już może być nieaktualne. RYR ma za 308pln, LOT miał 355pln.
a.d. 3.
Nie szalej. Lajki itp. mam gdzieś. Napisałem żeby ktoś mógł skorzystać jak mu termin pasuje.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], brachol, Trendiction [Bot] oraz 24 gości