Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Wrz 2024 11:48 

Dokąd
  • Azja południowo-wsch

Data wylotu
  • 01.10.2024

Data powrotu
  • 23.12.2024

Bagaż
  • Mały bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 3200 - drogo, tansze polaczenia Airarabia (przez typ samolotu odpada dla mnie)

Dodatkowe informacje
  • Cześć,

szukam podrózy do Azji i docelowo najwiecej czasu spedze w Tajlandii, ale chce troche polatać przez ten czas wiec najchetniej loty łączone czyli np Waw-Bangkok powrot Hongkong-Wawa.Mogą być rowniez loty normalne w obie strony. Czas podrozy to okolo 2 msc, chce wrocic przed swietami wyleciec w pazdzierniku.

Czy ktoś widział jakies fajne połączenie? Wyszukiwarki lotow srednio działaja, lepsze oferty widziałem bezposrednio przez linie jak Turkish do Hongkongu, British do Singapuru.
    (
    Znalazlem rowniez dzisiaj te promocje na LOT - Wawa Seul za 2200 zl super cena tylko wylot dopiero 15.10 (powrot 14.12), preferowalbym wczesniej lub dłużej (wiem, ze moze byc ciezko bo przy pozno szukam ;/ )
    oczywiscie jestem otwarty gdy w dobrej cenie z innych miast Polski europy (niemcy, austria, cos blizej aby dojechac autem pociagiem)
 Profil Relacje PM off  

Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN Czarterowe loty do Sri Lanki do Sri Lanki (z bagażem rejestrowanym) z 2 miast od 1799 PLN
Wyspy Kanaryjskie: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive na Fuerteventurze od 2549 PLN. Wyloty z 3 miast Wyspy Kanaryjskie: 7 dni w 4* hotelu z all inclusive na Fuerteventurze od 2549 PLN. Wyloty z 3 miast
#2 PostWysłany: 11 Wrz 2024 12:24 
Awatar użytkownika

złoty
Takie coś do dopracowania (tak, wiem że powrót 2 dni później)

Załączniki:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 28.08 KiB | Obejrzany 722 razy ]
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#3 PostWysłany: 11 Wrz 2024 15:11 
Awatar użytkownika

złoty
Poszukaj w Air China, jakiś czas temu szukałem dla znajomych OJ na grudzień i były poniżej 3k. Google flights nie wyszukuje cen w AC.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości