Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 116 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Maj 2010 13:02 

Bardzo proszę o rady, gdzie szukać noclegu w Wenecji lub gdzieś wokoło. Przylot rano do Treviso 22 maja i wylot rano 25 maja.
Interesuje mnie tani nocleg a jakimś sensownym miejscu. Ktoś coś doradzi?

Pozdrawiam i proszę ratujcie informacjami.
 Profil Relacje PM off  

Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN Karaiby czekają! Loty do Dominikany z Berlina za 2380 PLN
Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży Majówka w Chorwacji za 960 PLN: Loty do Zadaru z Wrocławia + 7 noclegów niedaleko plaży
#2 PostWysłany: 12 Maj 2010 14:20 

Zbanowany
http://www.reservations.bookhostels.com ... XgzNbG4788 tu masz za 12.5€
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Maj 2010 14:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Ikonka77 napisał(a):
Bardzo proszę o rady, gdzie szukać noclegu w Wenecji lub gdzieś wokoło.

viewtopic.php?f=21&t=554 w skrócie: Hotel Style, bookowany na http://lastminute.com
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Maj 2010 17:24 

dziękuję za podpowiedzi..
chodzi o to, że nie znam miasta i położenia tych wszystkich hoteli i campingów, dlatego fajnie jakby ktoś coś konkretnie polecił z własnego doświadczenia. Wiem że shagrat poleca hotel w którym był.. tak się zastanawiam, czy jest szansa znaleźć coś taniej. I czy konieczna jest wcześniejsza rezerwacja??
Czytając posty nasuwają mi się takie pytania:
lotnisko w Treviso jest całodobowo otwarte? jak się dostać z lotniska i na lotnisko?
i czy tego noclegu szukać w Wenecji czy może w Treviso?

jakby ktoś miał jakieś praktyczne rady apropo tego wyjazdu to z góry dziekuję!! wszystkie info mile widziane.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Maj 2010 18:59 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 517
Kilometry: 1 211 572
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=37&t=37

#6 PostWysłany: 13 Maj 2010 22:02 

widziałam ten wątek.. tylko mało infosków w nim...
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Wenecja - nocleg
#7 PostWysłany: 26 Mar 2012 11:47 

Hej, kojarzy ktoś jakiś tani nocleg w Wenecji? Może być nawet daleko od placu św. Marka - byle by cena była znośna :) Bo na necie wiszą tylko oferty od 50 euro wzwyż...

Może coś ktoś poleci? :)

Z góry dzięki!
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: wenecja?
#8 PostWysłany: 26 Mar 2012 12:30 

To chyba lepiej w mestre :> ja tez szukam jak cos znajde to dam znac ale ogolnie za tak za 60 euro za dwie osoby wychodzi.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 26 Mar 2012 21:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Najtaniej wychodzi jakiś namiot na skrawku trawy, jest gdzieś do zabukowania jako hostel :P Ja nocowałem korzystając z 9flats i bodajże kodu na 33% rabatu. Inaczej raczej zapomnij o czymś w miarę tanim w Wenecji na wodzie. Zawsze możesz poszukać noclegu w Mogliano Veneto, często hotele stamtąd maja promocję -50% na booking.com, a do samej Wenecji to kilkanaście minut pociągiem.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 26 Mar 2012 21:57 
Moderator forum

podobnie jak krzaktak - słyszałem ze taniej (ile?) jest na Lido , przy czym trzeba kupić pass na vaporetto na cały pobyt , żeby nie wykrwawić portfela na prze-pływanie

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 27 Mar 2012 11:01 

tfutfu: w jakich terminach lecisz ? może znajdzie sie jakies rozwiazanie ;>
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 27 Mar 2012 14:38 

krzaktak: wylatuję już jutro wieczorem z wrocławia, wracam 1 kwietnia :-)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 27 Mar 2012 15:12 

acha krótki wypad myslalem ze gdzies w okresy letnie to bym Ci polecił fajna miejscowosc kolo wenecji 26 kilometrów od lotniska nad samym morzem apartametny na 6-7 osób w przystepnych cenach ... a takto to na hotels.com mozna znalezc jakies fajne oferty hoteli ale to juz drozyzna w lido di jesolo apartament 6 osob okolo 200 euro na tydzien :> w wenecji zaplacisz pewenie 4 osoby jeden dzien za 200e :P
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 27 Mar 2012 17:24 

BoaVista: a jaka jest maxymalna ilosc gosci ktorzy moga w takim apartamencie zamieszkac ?
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 27 Mar 2012 18:01 

niebieski
a sprawdzałes na wimdu jest w miare tani 320 e za 4 noce cały dom niedaleko Wenecji (Large apartment near Venezia!
add to favorites Via Giulio Cesare Parolari, 30174 Venezia, Włochy) jak znajdziesz :D dodatkowo kupon wimdu to zapłacisz jeszcze 40 euro mniej
:D
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 29 Mar 2012 09:45 

tfutfu : jak wrócisz daj znać żeby zdać relacje z cen itd :>
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 30 Mar 2012 09:56 

Mam jeszcze pytanie nie wiem gdzie je umieścić ale jak juz w temacie wenecji to tutaj puszcze, mianowicie:
ląduje w treviso okolo 21 (niedziela 20maj) i jest taki problem ze apartament dopiero bede mial od 9 rano nastepnego dnia, wiec z tego powodu chcemy gdzies przetrzymać bagaże i isc w miasto nocą w mestrze ... teraz jest pytanie bo widzialem ze przechowalnia bagazu kosztuje okolo 5 euro za 5 godzin a pozniej 70 centow nastepne godziny ale czy to jest stawka nocna czy oni wogole przyjma nam na noc do przechowania bagaz ? Czy nie ma jakiegos innego wyjscia bo przy 8 bagazach i 7 euro za jeden wychodzi 58 euro to chyba lepiej by bylo wynajac hotel i zostawic tam bagaze, macie moze jakies pomysly ?

link do przechowalni:
http://www.grandistazioni.it/cms/v/inde ... 16f90aRCRD
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 01 Kwi 2012 23:10 

Ja wybieram się na początku czerwca - potrzebuję 3 noclegów dla 2 osób.
Czytałam sprzeczne opinie odnośnie tego czy lepiej poza Wenecją czy jednak w, także będę wdzięczna za wszelkie rady.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 02 Kwi 2012 22:01 

Witam na pocz maja wybieram sie do Wenecji potrzebuje noclegu dla 2 osob.Znalazłam jak na moja kieszeń opcje na kempingu w bungalowie w oklicy mestre.Mam jednak mały jeden problem.Godzina na ktora przybędę jest pozna, bo bedzie po 12am i boje sie ze późny check in doliczy mi dodatkowe koszty.
Czy ktoś może był na takich kempingach i orientuje sie jak wyglądają tam warunki?
Może generalnie ktoś podsunął by mi jakaś propozycje gdzie sie zatrzymać w okolicach Wenecji by nie zbankrutować?
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 03 Kwi 2012 22:26 

elend - jak znajdziesz coś ciekawego, to podziel się proszę. Też rozważam kampingi, ale na razie bez decyzji.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 116 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość