Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#3021 PostWysłany: 30 Wrz 2015 17:04 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
wiemy od kilku tygodni ;) ale dzięki za przypomnienie :D
 Profil Relacje PM off  

Wczasy na Teneryfie: 7 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2445 PLN. Wylot z Krakowa Wczasy na Teneryfie: 7 dni z wyżywieniem w 4* hotelu za 2445 PLN. Wylot z Krakowa
Wczasy w Tunezji: 7 dni na Dżerbie w 4* hotelu z all inclusive od 2479 PLN. Wyloty z Katowic i Warszawy Wczasy w Tunezji: 7 dni na Dżerbie w 4* hotelu z all inclusive od 2479 PLN. Wyloty z Katowic i Warszawy
#3022 PostWysłany: 30 Wrz 2015 17:13 

sorki, ja się dowiedziałem dziś i nie zauwazyłem, że temat jest znany. mam trochę srodków w wizzair - czy rezygnacja z karty spowoduje, że je utracę?
 Profil Relacje PM off  

#3023 PostWysłany: 30 Wrz 2015 17:17 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
Nie, punkty zostają przez ich okres ważności.
 Profil Relacje PM off  

#3024 PostWysłany: 30 Wrz 2015 19:59 

skrzat napisał(a):
Widać zaczęli rozsyłać maile, bo ja też przed chwilą dostałem:
"Twoja subskrypcja członkostwa w klubie WIZZ Discount Club zostanie automatycznie odnowiona!

Pragniemy poinformować, iż Twoje członkostwo w klubie WIZZ Discount Club wygaśnie w dniu 03 10 2015 r. Jako aktywny posiadacz karty powiązanej marki Wizz Air, Twoje członkostwo w klubie WIZZ Discount Club zostanie aktywowane automatycznie i bezpłatnie na kolejne 12 miesięcy po upływie daty bieżącej subskrypcji.

Dalej ciesz się korzyściami płynącymi z naszego ekskluzywnego programu. Oszczędzaj na cenach biletów i opłatach za bagaż i uzyskuj dostęp do ofert promocyjnych Wizz Air przed innymi.

Czy chcesz oszczędzić jeszcze więcej?

Rozszerz swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, aby objąć zniżkami maksymalnie 5 towarzyszy podróży, takich jak znajomi i rodzina. Możesz w łatwy sposób rozszerzyć swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, uiszczając różnicę w subskrypcji podczas kolejnej rezerwacji lotu.
"

Też to dzisiaj popołudniu dostałem, w profilu na mywizz pokazywało że wdc do 04.10.2015r, e-mail mówił że do 10.10.2015r., a przed chwilą po sprawdzeniu mam wdc przedłużone do 09.10.2016r., oczywiście jak informowano wcześniej standard 1+1

Załączniki:
wdc.PNG
wdc.PNG [ 2.99 KiB | Obejrzany 1867 razy ]
 PM off  

#3025 PostWysłany: 30 Wrz 2015 20:22 

Loty: 55
Kilometry: 66 321
geos napisał(a):
apropos opłaty 6 pln od 1 listopada 6 pln za prowadzenie konta karty mastercard wizzair: nie można się będzie od niej wymigać limitami itp., przynajmniej na razie.

pozdrawiam,
geos

A powiedzcie, w jaki sposób otrzymaliście informację o wprowadzeniu tej opłaty? mail z nowa taryfą? wiadomość w serwisie internetowym?
 Profil Relacje PM off  

#3026 PostWysłany: 30 Wrz 2015 22:05 

ja przez przypadek podczas wizyty w oddziale. chciałem zrezygnować z ubezpieczenia, bo podobno można (tak powiedzieli na infolinii) ale w oddziale okazało się, że nie można. i przy okazji się dowiedziałem o zmianach.
 Profil Relacje PM off  

#3027 PostWysłany: 30 Wrz 2015 23:20 

niebieski
Marianna777 napisał(a):
A powiedzcie, w jaki sposób otrzymaliście informację o wprowadzeniu tej opłaty? mail z nowa taryfą? wiadomość w serwisie internetowym?

nic mailem, a jedyna wiadomość w systemie to "aktualizacja testów adekwatności" (nic u nich nie inwestowałem);
chyba mają obowiązek poinformować dwa miesiące wcześniej, czyli do dzisiaj
 Profil Relacje PM off  

#3028 PostWysłany: 01 Paź 2015 07:13 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
Dostajesz info min. w bankowości internetowej a i nie wiem czy na maila nie przyszło (głowy nie dam bo już nie pamiętam)
 Profil Relacje PM off  

#3029 PostWysłany: 01 Paź 2015 07:32 

nic mailem, a jedyna wiadomość w systemie to "aktualizacja testów adekwatności" (nic u nich nie inwestowałem);
chyba mają obowiązek poinformować dwa miesiące wcześniej, czyli do dzisiaj[/quote]

No właśnie, u mnie ani maila, ani wiadomości w systemie i tak się zastanawiam czy muszą a jeżeli tak to w jakim terminie i w jaki sposób, taką informację przekazać.
 Profil Relacje PM off  

#3030 PostWysłany: 01 Paź 2015 08:31 
Awatar użytkownika

Wygląda na to że wraz z @erloy ruszyliśmy ten zamulony dział raiffaisena :-)

Też dostałem śmiesznego maila wczoraj 30.09 że nie długo (19.09) skończy mi się członkostwo i zostanie mi automatycznie przedłużone :)
Na szczęście członkostwo już jest.
 Profil Relacje PM off  

#3031 PostWysłany: 01 Paź 2015 08:48 

niebieski
Rzeczywiście na to wygląda. U mnie bez maila, ale od wczorajszego sprawdzenia członkostwo przedłużone.

#3032 PostWysłany: 01 Paź 2015 10:27 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 547 902
HON fly4free
czlonkostwo przedluzone do 26/09/2016 ( nikt zadnego email do mnie nie wyslal )
wszystkie transakcje zaksiegowane prawidlowo
punkty naliczone prawidlowo
kursy walut niezmiennie doskonale
 Profil Relacje PM off  

#3033 PostWysłany: 01 Paź 2015 11:06 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
gmak napisał(a):
Marianna777 napisał(a):

chyba mają obowiązek poinformować dwa miesiące wcześniej, czyli do dzisiaj

Info z dnia 07-09-2015 Zmiana Tabeli kart kredytowych dla posiadaczy kart Wizz Air MasterCard.
Cytuj:
Szanowni Państwo,

uprzejmie informujemy, iż na podstawie par. 62 Regulaminu kart kredytowych w Raiffeisen Bank Polska S.A., z dniem 01.11.2015 zmianie ulega Tabela oprocentowania, opłat, prowizji i limitów transakcyjnych w Raiffeisen Bank Polska S.A. dla kart kredytowych. Zmiany dotyczą:
- zniesienia opłaty rocznej za prowadzenie konta karty i zastąpienie jej stałą opłatą miesięczną,
- zniesienia opłaty za administrowanie kartami.

Pozostałe opłaty i prowizje dla karty Wizz Air MasterCard nie ulegają zmianie. Nowa Tabela dostępna jest na stronie www.raiffeisenpolbank.com pod linkiem http://raiffeisenpolbank.com/klienci-in ... o+pobrania

Jeżeli nie zgadzają się Państwo na wprowadzenie proponowanych zmian przysługuje Państwu, w terminie 2 miesięcy od daty otrzymania informacji o zmianach, prawo do wypowiedzenia Umowy karty ze skutkiem natychmiastowym lub prawo zgłoszenia sprzeciwu wobec tych zmian (wniesienie sprzeciwu spowoduje wygaśnięcie Umowy karty z dniem poprzedzającym dzień wejścia w życie proponowanych zmian). Wypowiedzenie lub wygaśnięcie Umowy skutkuje koniecznością spłaty kwoty całego zadłużenia z tytułu Umowy karty.

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji służąc pomocą w oddziałach Banku oraz w Serwisie Telefonicznym pod numerami telefonów: 22 549 99 99* oraz 801 180 801* (*koszt połączenia wg taryfy operatora). 

Poważaniem,
Raiffeisen Polbank
w bankowości internetowej
 Profil Relacje PM off
Marianna777 lubi ten post.

#3034 PostWysłany: 01 Paź 2015 11:10 

Ja takiej wiadomości nie dostałam, prawdopodobnie dlatego że od jakiegoś czasu, tak jak inni pisali w tym wątku wcześniej, mam "awarię" wiadomości w serwisie internetowym. Myślicie, że mozna powołać się na nieskuteczne przekazanie informacji w razie składania reklamacji?
 Profil Relacje PM off  

#3035 PostWysłany: 01 Paź 2015 11:16 

platynowy
U mnie WDC przedłużone i niestety tak jak przypuszczałem, z opcji Grupa zmieniło się na Standard.

W ostatnich dniach znowu system Rajfiego szaleje. Nie widać połowy blokad, saldo dostępne totalnie z czapy, spłata karty przelewem wewnętrznym księguje się na rachunku po 2 dniach roboczych...
correos lubi ten post.

#3036 PostWysłany: 01 Paź 2015 11:18 
Awatar użytkownika

Loty: 329
Kilometry: 547 902
HON fly4free
@mucha
ten typ tak ma :)
 Profil Relacje PM off  

#3037 PostWysłany: 01 Paź 2015 11:25 

mucha napisał(a):
U mnie WDC przedłużone i niestety tak jak przypuszczałem, z opcji Grupa zmieniło się na Standard.

W ostatnich dniach znowu system Rajfiego szaleje. Nie widać połowy blokad, saldo dostępne totalnie z czapy, spłata karty przelewem wewnętrznym księguje się na rachunku po 2 dniach roboczych...

już się bałem, że tylko ja tak mam ;)
- co do wdc było to wiadome od dłuższego czasu, jakoś przeżyjemy te 90 zł na wdc grupa jak ktoś potrzebuje
- mierzi mnie to, że rok minął, a ich archaiczny system online ni o źdźbło się nie rozwinął, a wręcz się cofa w rozwoju (po cichu liczyłem, że po roku jak w citi pkt będą widoczne i będzie można je sobie samemu przelać)
 PM off  

#3038 PostWysłany: 01 Paź 2015 18:41 

Marianna777 napisał(a):
Ja takiej wiadomości nie dostałam, prawdopodobnie dlatego że od jakiegoś czasu, tak jak inni pisali w tym wątku wcześniej, mam "awarię" wiadomości w serwisie internetowym. Myślicie, że mozna powołać się na nieskuteczne przekazanie informacji w razie składania reklamacji?

Ja mam tak samo. Awarię zgłaszałem im w połowie września. Do tej pory nie została naprawiona i nic nie wiem o żadnej zmianie w taryfie opłat i prowizji, chociaż powinienem być poinformowany 2 miesiące wcześniej. Specjalnie ich nie ponaglam z tą awarią, bo po pierwszym naliczeniu 6 zł będę wnosił o zwrot. Niby 6 zł niedużo, ale banksterka by nie popuściła nawet 6 groszy, to dlaczego ja mam im darować.

#3039 PostWysłany: 01 Paź 2015 18:48 
Awatar użytkownika

srebrny
tez nie mam info dot 6 zeta

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#3040 PostWysłany: 01 Paź 2015 21:47 

zgłosiłem dziś reklamację w sprawie braku powiadomienia. zobaczymy jak rozpatrzą.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Mail.ru [Bot] oraz 8 gości