Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2012 20:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Witam
Mam pewien problem, otóż nie mam szansy na kartę kredytową Citi, a rozważam zakup członkostwa w Xclusive Club. Czy istnieje taka opcja, że będę korzystać z tej karty, a ktoś z forumowiczów będzie pomagał mi w zakupie swoją Citi Wizz? Czy nie będzie problemu jak będą dwa różne nazwiska- na XClusive inne a na karcie Citi inne?
 Profil Relacje PM off  

Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN Tanio! Loty do Waszyngtonu, Bostonu, Nowego Jorku i Toronto z 2 miast od 1142 PLN
Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu Wakacyjny city break w Kiszyniowie za 404 PLN. Loty z Warszawy + 3 noclegi w 4* hotelu
#2 PostWysłany: 25 Mar 2012 20:12 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Koal napisał(a):
Witam
Mam pewien problem, otóż nie mam szansy na kartę kredytową Citi, a rozważam zakup członkostwa w Xclusive Club. Czy istnieje taka opcja, że będę korzystać z tej karty, a ktoś z forumowiczów będzie pomagał mi w zakupie swoją Citi Wizz? Czy nie będzie problemu jak będą dwa różne nazwiska- na XClusive inne a na karcie Citi inne?

Nie ma z tym zadnego problemu, wielu rezerwacji tak dokonalem :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Mar 2012 10:04 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
tak jak pisze Pawel_T, nie ma z tym najmniejszego problemu
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Mar 2012 15:52 
Awatar użytkownika

niebieski
Może warto by było to pytanie wraz z odpowiedzią wrzucić do pierwszego postu w wątku [WizzAir] kontakty w sprawie zakupów bez haraczu. Akurat miałem to samo pytanie, ale znalazłem ten temat (był na górze, choć kiedyś może spaść, a wyszukiwarka nie zawsze wszystko dobrze znajduje). To taka mała sugestia, mam nadzieje, że się przyda :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Mar 2012 15:06 
Awatar użytkownika

niebieski
ok dzięki wielkie :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Mar 2012 15:17 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
Pamiętajcie, że:

po pierwsze, płatne czlonkostwo w Wizz Xclusive Club nie jest kartą!!! Wiele osób myli pojęcia i może niemiło się rozczarować. Po wykupieniu czlonkostwa kupujemy bilety na loty po niższych cenach.

Drugą rzecza jest dopiero karta kredytowa Citi Bank Wizz Air. Płacąc nią za bilety na wizzair.com nie jest nam doliczana dodatkowa opłata za płatność. Kartę wydaje bank, aby ją otrzymać trzeba spełnić określone warunki.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Lip 2012 09:34 

Witam mam pytanie,
wybieramy się w większą liczba osób do Sztoholmu, osoba posiadająca i rezerwująca bilety (karta citywizz + Xclusiv club) może z przyczyn niezaleznych nie polecieć.
Moje pytanie wlasciwe brzmi : Czy moga być jakieś problemy dla reszty podróżujących na lotnisku z wyniku nie stawienia się w/w osoby ?
Oczywiście wszyscy się odprawimy online.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 26 Lip 2012 09:40 

Nie, nie będzie problemów.
Swoją drogą było to już wielokrotnie wyjaśniane.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 26 Lip 2012 11:06 

Dzięki za info. Vtec.
Szukałem,szukałem i się nie doszukałem na forum ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: f0ku5 oraz 18 gości