Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: ZGUBIONY DOKUMENT
#1 PostWysłany: 30 Lis 2012 00:08 
Awatar użytkownika

Witam wszystkich forumowiczów i podróżników, lece 4tego grudnia do liverpoolu,i nastąpila najgorsza rzecz, ukradli mi saszetke z portfelem + dowód, na który mam rezerwacje, co zrobić? Ktoś jakies pomysły ma ? Dzwonic do nich, czy jak...
 Profil Relacje PM off  

😎 Riwiera Adriatycka 🌊 Wycieczka do Cervii za 862 PLN 😎 Riwiera Adriatycka 🌊 Wycieczka do Cervii za 862 PLN
Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️ Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️
 Temat postu: Re: ZGUBIONY DOKUMENT
#2 PostWysłany: 30 Lis 2012 00:35 
Awatar użytkownika

super, jesli tak da rade, to ratuje mi to zycie, a w sumie, nie odpuszcze juz na odprawie ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Lis 2012 00:38 
Awatar użytkownika

jacek69 napisał(a):
Nie bylbym taki pewien. Inna jest sytuacja,gdy ginie dokument poza granicami kraju zamieszkania,a inna gdy chce sie opuscic swoj kraj,gdzie jest praktyczna mozliwosc wyrobienia nowego dokumentu.
Poza tym, do podrozowania po eu, jest wymagany dowod lub paszport,a nie jakis inny dokument.
Paszportu nie masz?

Paszport mam, jak najbardziej, chodzi mi poprostu o to, ze zrobilem odprawe na dowód, jutro z rana pójde na policje i zglosze kradziez, na odprawe stawie sie z paszportem,aktem urodzenia i papierkiem z policjii.. mam nadzieje, ze przejdzie..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Lis 2012 00:54 
Awatar użytkownika

srebrny
Na poczatku nawet nie wspominaj, ze odprawiles sie na dowod tylko podaj paszport. Majac oba te dokumenty ze soba czesto podawalem z ciekawosci ten na ktory sie nie odprawialem i nie bylo zadnych problemow. Moze nie jest to regula, ale dopiero jak sie przyczepia uzylbym karty pt. akt urodzenia + zaswiadczenie.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Lis 2012 00:58 
Awatar użytkownika

Tez jakis pomysl jest, a jak wyjada czemu nie mam dowodu , to powiem , ze rozmawialem z infolinia i tak mi powiedzieli, nie wiem no, cos bede musial wymyslec, niestety nie ma opcji, zebym nie leciał wiec musi przejsc ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Lis 2012 00:58 
Awatar użytkownika

Ostrzeżenia: 1
srebrny
m3lm4k napisał(a):
Na poczatku nawet nie wspominaj, ze odprawiles sie na dowod tylko podaj paszport. Majac oba te dokumenty ze soba czesto podawalem z ciekawosci ten na ktory sie nie odprawialem i nie bylo zadnych problemow. Moze nie jest to regula, ale dopiero jak sie przyczepia uzylbym karty pt. akt urodzenia + zaswiadczenie.

to jest reguła, idź z paszportem i się niczym nie przejmuj - bo nikt się nawet nie zainteresuje
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Lis 2012 10:09 
Awatar użytkownika

Uff.. ogromna ulga, bo juz naprawde mialem pelno w gaciach ;)
Dzieki!;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości